<3


Happy giiirl

Hej på er! Igår var en underbar dag. Var ledig, så jag och älskling sov läänge och gick sen upp o gjorde våfflor till frukost. Sen gick vi ut på en lååång promenad i det fina vädret, och till slut hamnade vi på bryggan vid maten med varsin glass i handen. Underbart! Det var så varmt också, lovely.

På kvällen åkte jag hem till Felicia, där hon o Hanna var. Jag åt sushi, sen gjorde vi lite allt möjligt knäppt, bland annat yoga, meditation, lärde oss hur man gör en stor brun pannkaka och såg när Jimmys farfar var arg. Haha det va riktigt kul faktiskt, bästa tjejerna.

Idag kommer mina å kusiner o hälsar på, jättelänge sen jag träffade dom då det ska bli jättekul! Ha det mys <3


Ai se eu te pego

Hade en såå bra kväll igår. Jag o Felicia förade lite hemma hos mig, och då ringde emma och sa att hon skulle med ut. Vid elva ungefär var vi inne på krogen, och vi dansade och dansade och dansade fram tills klockan två. Åh jag hade så himla kul! En riktigt bra kväll.

Åkte iallafall hem till älskling och sov, och här är jag nu. Kysselipuss


Äntligen helg

Finally säger jag bara. Det har varit en sjukt seg vecka, med mycket att stressa över. Men, veckan har ändå varit otroligt bra. Vackert väder, flera plusgrader, skinande sol, underbara vänner o världens finaste pojke. Vad mer kan man begära? This is happiness.

Igår efter skolan såg vi några krokusar också, ååh vårtecken! Love it.

Andra saker att älska? Nu är det helg, jag har precis ätit sushi och imorgon ska jag ut på krogen med fina flisan. L o v e l i f e.


Justdet

Innan vi drog till flisan satte jag mig själv på new mill grill i Nykvarn och åt. Och då menar jag själv. Såhär forever alone var jag:


Here's to us

Igår blev planerna för kvällen lite ändrade, men det slutade med lite förande hemma hos flisan och sedan blev det krogdebut för min del. Fast det räknas nästan inte, vi gick in, drack lite, gick ut igen. Efter det drog vi på hemmafest. Hade iallafall en sjukt bra kväll med en sjukt bra vän. Fred o kärlek


RSS 2.0