Some people absolutely deserves a salute


Kul på medialektionen

FÖRE


EFTER


Hahahahha

You're the reason I smile

HEJ!
Just nu sitter jag i min pöjkväns säng, lyssnar på lite Glee och myser.
Igår så kom jag hit rätt tidigt, och så myste vi, badade och kollade film, gosade lite. You know. Sen åkte han på träning, jag åt glass och kollade på Simpsons. Haha..... Eh ja, men iallafall jag älskar min poudie. I really do. Mucho.

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, ska ner på stan o köpa glitter pennor iaf.. skola imrogon ju! TAGGA! Eller..? Nej men dom pennorna är inte optional som jag brukar säga. Typ. Men sen vill jag faktiskt hitta på något med någon.. Får se hur det blir!

På lördag ska jag iallafall på Kräftskiva, ska bli hur kul som helst! Jäättetaggad. Hihi. Nej men nu ska jag gå o ge min pojke en puss och sen ska jag.. muffa. HIIDÅÅÅÅ!



gammal bild, i love you

People change, things go wrong, shit happens, life goes on.

Hej pluttar.
För några dagar sen var jag på Chris 18års fest, det va jättekul, men det slutade ju som det gjorde. Och mådde ju kanske som jag förtjänade dagen efter. Fast så mycket förtjänade jag faktiskt inte.. men iallafall.

Igår, var jag med min lilla plutt Flisan, vi kollade på Polarexpressen, drack te och åt kladdkaka. Myste helt enkelt. Och ikväll, blir det mera mys. Om en halvtimme eller så ska jag ner på stan och fixa en grej, sen möter jag upp Felicia och så åker vi tillsammans hem till henne. Där ska vi först laga middag, och sen blir det mysiskvällis skulle jag tro, med mycket fina människor.

Jaaaaa men det är väl planerna för idag iallafall, låter bra? Det tycker jag iallafall. Puss på muffen, hiiidåå!




bilder från i onsdags

.


Two is better than one

Hej!!!!
Igår var jag i stockholm med mina bruuds, vi åt och sen gick vi på bio, och såg Bridesmaids. Den va faktiskt bra, riktigt rolig va den! Sen efter det åkte jag hem och sov.. hehe.

Idag åkte jag till min poudie på förmiddagen, vi kollade på Björnbröder och myste. Men nu har han åkt på träning, så jag sitter här nu, all alone, på hans rooom. Va precis och köpte lite gott till mig själv, och just nu väntar jag på att Beastly ska laddas klart så jag kan mysa lite här by my self.

Ja det va nog det, puss på er


Tumblr_lp7a7kybql1qkseqdo1_500_large_large

Lycklig.

Tumblr_lnqgc3onwm1qckrw9o1_500_large
Glee Cast – Pretending (Glee Cast Version)
Glee Cast – Songbird (Glee Cast Version)
Glee Cast – Landslide (Glee Cast Version featuring Gwyneth Paltrow)
Glee Cast – Candles (Glee Cast Version)

And I love you, I love you, I love you, like never before.

Hooome sweet home.
Typ så. Kom egentligen hem i förrgår, men har sovit två nätter i mitt tredje hem skulle man kunna säga, hos min fina poudie i nykvarn. Väldigt mysigt måste jag medge.

Igår träffade jag Cecilia en stund, jättemysigt, vi gick ner på stan och tog en kvällsfika och sådär, sen tog jag bussen till nykvarn och sov som sagt där.

Idag är det tänkt att jag ska träffa Linda, men hon vaknar ju aldrig så får se hur det blir med den saken... Aja, hoppas ni har det bra i era liv, saknar, skulle nog kunna säga alla, som läser det här just nu. HéHé. Men nu ska jag fortsätta kolla på Glee videos och försöka få tag på stenen. Ha det fint, love.



älskar den här.. åh snutt

RSS 2.0