God jul!!!

Hej på er små nissar, idag är det julafton! Ville bara säga god jul och hoppas ni har en riktigt fin julafton! Pussis


-


Things i can't say


Tipp tapp tipp tapp

HEJHEJ
Igår var jag med Emma på kvällen. Lussebullar, pepparkakor, idol med mera va blev en mycket mysig kväll. Fick skjuts sen hem till oscar där jag sov och myste.

Idag har jag umgådits med min kära pojkvän. He is lovely, you know. Hihi, love him.
Ikväll ska jag iallafall troligtvis träffa Emma igen, myyys! Hoppas ni har en bra helg, love you all
Tumblr_lvyp9lzcm01r80mn3o1_500_large

Det är så hemskt med mobbing. Usch. Den första videon.. åh jag blir så ledsen. Han är ju så fin. Så stark kille, sjukt. Och den andra.. den blir jag så glad av. Det finns bra människor i världen ändå ♥ Titta på båda! Det får en verkligen att tänka.

Fint par

Love you även fast jag är ful <3


Helgen

hej på er!!
i fredags var jag bara hemma. Kollade på idol och sådär. Sen på kvällen kom pälskling, så vi mysade och hade det bra.
Dagen efter, på lördagen alltså, åkte jag och oscar upp till Stockholm. Vi gick runt och kollade, köpte lite julklappar, shoppa lite till oss själva, åt god mat, mys-fikade och kolla på de fina juldekorationerna. Mycket mysigt!
När vi kommit hem åkte jag till Emma. Vi kollade på film, åt god mat där också, umgicks, pratade, hade det mys.
Jag myser så mycket har jag märkt, love it. Iallafall åkte jag hem till Oscar o sov vid tolv-tiden, så ja. Det var jättemyyys!
Imorse lagade älskling pannkakor till frukost. Sen spelade vi spel med hans family. Sen har jag övningskört med mor, handlat lite, badat, och börjat äta en supergod pomelo. Det ska jag fortsätta med nu, samtidigt som jag kollar på Beck! Pussisar ♥

G L Ä D J E





↓ Sjukt bra röööst, lyssna även om ni inte gillar GLEEEEEEEEEEEEEEEE

En la escuela

hej hej hej! sitter just nu solo i skolan, vid en dator och lyssnar på Glee. Grymt bra låt, love it love it love it, lägger upp den här längre ner. Bra va? Veeeeeeet.

Nej men så är det. Sitter och väntar på två saker. Eller kanske tre egentligen. Att mina vänner ska komma så jag inte känner mig lonely, att caféterian öppnar så jag inte känner mig hungry, och att lektionen börjar så att.. ja den måste ju börja liksom.

Nej ska ta mig en sväng mot cafét nu, sugen på en yoghurt, sen så är jag grymmis hungrig också. Ha en trevlig dag alla vännor!!

LYSSNA!! Jag lovar. Sjukt bra.

RSS 2.0