Hej

Hej jag är på öland. Känner mig lite ensam och ledsen. Ledsen mest för jag saknar min poudie, och för att jag fick min lönechecksgrej för nån dag sen... och fick ungefär hälften av vad jag egentligen ska ha. Dragit skatt har dom gjort också. Jag lacckkaarrrr... Men, det ska fixas, promise. Hehe.
.
Nej men sen har det också varit fint väder här hela sommaren.. förutom idag. Nu när jag kom liksom. Nice. Eller? Fast det ska bli bra väder och varmt om några dagar. Fullt med folk är det också.. proppat det här tiden på sommarennn.. skulle ju inte varit lite kul o ha sina vännor här nu, så vi kunde poudad tillsammans.. ååh :( men meeeen, nu lever livet som det gör. Min nacke är bättre idag också (bröt den i förrgår).
.
Näää, men nu ska jag väl gå och klä på mig och kanske hitta på något. Vem vet... Hm. Puss på er!

The summer isn't over

Satt och kolla runt lite på wehearit.com nyss, och hittade en lista, "The bucket list" hette den visst. Och visst sjutton hade dom en hel del bra idéer, flera som jag tycker vi borde sätta igång med på en gång! Har redan fått lite idéer.. som sagt, sommaren är inte slut än!!











Några bra idéer. Sen den här, kanske STINA framförallt, seriöst, vi måste?



peaaaceeee löverzzzzz

God blessed the broken road, that led me straight to you

Hej fiskorvar! "Precis" kommit hem efter några mysiga dagar i Järvsö med min finis pojkvänis och hans family. Jättemysigt var det, trots lite dåligt väder mesta av tiden. Men har lite fina bilder jag tänkte visa upp, fast det får bli en annan dag, eftersom jag inte har någon sladd eller så här hos mor min.

Kan ju säga lite vad vi gjorde där uppe, även fast det inte va så mycket vi gjorde. Vi myste, gled runt lite i båten en kväll ute på sjön, satt vid sjön en solig kväll och kollade på solnedgången, grillade, fiskade lite (mest oscar och dom andra killarna dååå), sköt lite luftgevär (jag va jävligt duktig), sov en hel del, och bara CHILLADE. Så ni ser, ett par lugna och fina dagar med en jäsikens fin kille. Sådeså. Hiho.

Men NU, mina vänner, ska jag fortsätta kolla runt här på internet efter resor. Börjat kolla så sjukt mycket efter det nu på sista tiden, kanske för jag är så sjuukt less på sverige och dess väder just nu, så jag vill bort, bort, bort till sol och värme. Uppleva lite också. Kollar bla. på thailand resa i vinter... Mysigt!! Åh vad jag vill. Nej puss på er pruttisar, jag ska mysa vidare.

TATTOOOS


WEHEARTIT.COM


Finns inget så bra som det häääär

Sooolen skiner och jag är glaaad!
Dels för det är kanonväder, eller har varit idag, så har fått soool och kanske kan hoppas på lite färg också. Vill ju inte va kritvit när sommaren är slut. Hehe. Och seeen, också mestadels för att min STEN har kommit hem!!! Så ska åka och träffa henne snaaaart i hope, ååh har saknat flickan. Och SEN ska jag åka hem till min UNDERBARA pojkvän och mysa. Och på fredag åker viii! Ska bli såå mysigt, jag längtar. Hiho. Men nu ska jag nog ta och kolla upp när en buss går in till stan, så jag kan fixa i ordning här! Ha en suuuper mysig dag, PUSSHEJ!!

I Know Love Will Find A Way


Anywhere I Go I'm Home, If You Are There Beside Me

Dom senaste dagarna, eller ja, kanske veckan som varit, har tillbringats med min fina pojkvän. Han och jag har sovit här hos min mor och varit ensamma, jättemysigt! Igår fick vi middagsgäster också haha, bjöd på både glögg och kaffe. Sen på kvällen såg vi en läskig film, som va typ fyra timmar lång. Det va myyyysigt.

Måste bara säga hur fin han är min poudie. På kvällen kunde jag inte sova för jag va rädd (fiilmen.. jag är sveriges största mes) och då låg han och höll om mig. Vet inte vad jag ska skriva egentligen, men du betyder så mycket för mig.. Jag älskar dig min fina.

Meeeeen, occkis åkte till jobbet för någon timme sen, och idag vet jag inte alls vad jag ska göra. Med tanke på att nästan alla mina vänner är bortresta... haha. Flisan kom ju hem igår, men så åkte hon ju imorse också. Haha.... Kult. MENMEN, hittar nog på något. Kanske börja fundera på vad man ska ha med sig på vår lilla resa till Järvsö på fredag? Ååååh mysigt. Det ska jag nog. Eller bara chilla hela dagen. Sug väder är det också ... vill ha sommarvärmen tillbaka!! Kommer va vit som en snöflinga när skolan börjar. Nice. Men nu ska jag fixa iordning lite här hemma hos mor min, innan min far kommer och hämtar mig och skjutsar mig till honom.



HEJDÅ POUDISAR

Jag tröttnar aldrig på den hääär, så fint.


Äh jag grinar..

RSS 2.0