Everytime I see your face, I have to smiileee

Idag är det tisdag, och fick reda på att jag fick VG på mattenationella!! Tjiihooo, så glad! Om jag kompleterar på tisdag också kan jag få VG i slutbetyg! Satan vad nöjd jag skulle bli! Fick också VG på svenska provet jag inte pluggat ALLS till, känner mig duktig. Tack tack! Klarade av kör och steelpan uppvisningen också, såå skönt o ha allt avklarat!
Och nu är det ju så också, att från och med imrogon har vi ett litet vårlov skulle man kunna säga, innan en lekvecka i skolan och sist men inte minst - SOMMARLOOOOV! Så himla skönt, LEDIGT! Sex dagar ledigt nu lite i förtid, tackar tackar säger vi! LOVELY.
Trots att jag va utelåst blev det en rätt bra dag. Åkte till phagen och hämta min klänning + locktång - måste ju va fin imrogon! Hihi. Sen så gick jag runt på stan i typ en timme - stannade till på Café Valencia och hängde där en stund, snackade med Stina och åt lite kyckling. Hon är trevlig hon!! Gå dit och handla av henne vettja! Hard work work. Näej men sen köpte jag jordgubbar, och sen hem o äta dom o lite dinner så att säga.
Nu har jag försökt fixa lite lockar i mitt hår, får se hur det blir med det. Ska snart slå in presenten till imrogon, min älskling tar ju studenten! Duktig kille dedär. Ska bli mysigt, meeeeeeeen.. tror jag är nervösare än vad han är haha :( Men det fixar sig ju. Jajajajaaaaaa... Aja, NU SKA JAG FIXA HÄR! HA EN FORTSATT FIN DAG!
Bild från förr förra helgen, jag och mina fina töser

You're perfect for me


I'm in love

Fick hem min nya klänning idag!!!! Tänkte ha den på Oskars student och på min egen skolavslutning.. älskar den!! Ett problem bara.. det ser ut som att mina nipples syns hahah för det har korvat sig lite tyg på tuttisarna.. aja, det går att fixa. Men iallafall, Vad tycker ni? KOMMENTERA PUSS HEJ ALLA

För när jag ser på dig... är jag hemma.

Tumblr_llpk7nzivb1qbdm15o1_500_large

Tumblr_lj9aw24phu1qzk0hao1_500_large

Tumblr_ljnupg0uyz1qd4ucio1_500_large

Tumblr_livgvnrubl1qf80qro1_500_large

skulle kunna va världens bästa film. EVER


Oh oh oh it's magic


Th_500_334_1306180970_tumblr_lke78pojib1qh3rjio1_500_large

Damn-give-quote-text-typography-yourself-favim.com-54113_large

Tumblr_llq82nyvs21qg60ado1_500_large

lite bilder från weheartit.com bara. tyckte dom va fina. snart kommer flera från en av världens bästa filmer!! hej

Skitdag

Precis fått hem "En bok om kärlek" Av Michaela Forni. Kände att det ovan passade in på dagen.

Israel-Palestina konflikten - Jag är deppig och hatar alla

Hej. Palestina är fint. Israel vill dit. Dom vill ha. Koooooorv. Helst med bröd, men inte alla. Nulle. Bulle. Kanelbullar med socker. Sockor. Tjockisar med sockor, så dom inte fryser. Eller hur? Bra va. Det tycker jag iallafall. Kossor och betesmarker; Mjölk och smör. Bakar en kaka, den blir bränd. Varför? Han är arg. Besviken på svart kaka. Ja. Lite jobbigt. Bananer i pyjamas och brända bullar. I sockor. Så dom inte fryser. Haaaaaaaaaaamburgare. Är nästa ämne. Krönikor om haaaaaaaamburgare. Utan gurkan, den är äcklig. Gurka är ett fult ord. Tänk att heta Gurka. Usch. Stackars barn. Men om man heter jordgubbe, är man god. Jag gillar jordiga gubbar. Eller...? Nej jordgubbar var det. Helst med senap på, ännu hellre utan. Jag bor i ett hus. I skooooooogen. NEJ!!! Ingen skog. Bara jord. Jag vill inte dit idag. Vill. INTE. Jag är deppig. Märks deT?


Bäst


I see your true colors

Bjuder på en klassiker, men visst fanimej så fin. Grinar nästan.

Love

Goooooooooodmorning!
Igår hade jag en jättemysig dag, till att börja med lilla sten. Kom till hennes skola, sen köpte vi med oss mat till Maren, och satte oss där med massa mysiga människor, satt o prata o njöt av solen. Efter ett tag kom fröken cecilia med pojkvän (iiiiiiih!) och syster, senare också ida o sofia! Mysmys! Senare gick jag, felicia o linda mot stan, köpte lite småsaker och godis, och hamnade sen i gräset i parken vid centralen. Där satt vi i någon timme, och pratade och verkligen allt. Det va himla mysigt, love those girls. Så fina ju. På kvällen tog vi en mupp-promenad och sprang runt helt crazy, sjöng och dansa på gatorna, fota och filmade oss själva. Så himla kul haha. Sen sov då flisan hos mig.

Idag är det torsdag, och just nu sitter jag i skolan och har radio. Borde verkligen jobba, ligger två arbeten efter.. har ju varit borta. Ska sätta igång snart. Vill. inte. Men radio är ändå helt okej, så det funkar. Liksom. Efter skolan åker jag till Nykvarn för att umgås med min oskar, sen spenderar jag natten där. Myspys, är det fånigt o säga att man längtat? höhö, säger det iallafall. Sorry isåfall!! Pusspuss, nu ska jag jobba. Lyssna gärna på Glee - I feel pretty / Unpretty, om ni vill höra lite riktig musik. Pusspuss!!!!

On the days I can't see your eyes, I don't even want to, open mine.

Jag ville bara säga, att jag älskar att det står två koppar med gammalt te på mitt rum. Inte en, två. Och jag älskar att min kudde fortfarande luktade som han när jag skulle sova igårkväll. Och att hans stora tröja som jag har på mig, också gör det. Och att han får mig att känna mig trygg, så väldigt trygg. Nothing can touch me, liksom. Plus I get weak in the knees, fall head over heels baby, and everyother cheesy cliche. Yes I'm sweeped off my feet, oh my heart skips a beat.

Virar hans kofta dubbla varv runt min kropp. Hans kind är så varm och jag får alltid sova på hans arm. Jag kommer att frysa så mycket i natt.

När man inte vill vara utan honom, inte ens en natt även fast man sover bort den. Då är man nog lite jävla kär.

Har gått o blivit lite förälskad på nytt i Michaela Fornis texter. Så otroligt fina, grinar nästan. Ska beställa hennes bok, "En bok om kärlek" nu. Jag älskar sånt här.
Man måste komma ihåg att njuta av varje beröring. Varje gång han lägger armen om min axel när vi går på stan. Varje gång han lägger sitt ben nära ens eget. Varje kyss. När han lägger hela sin kropp nära min för att värma. Varje gång han klappar min kind. Det är en lyx att få känna och uppleva. Man måste blunda och känna hur hela kroppen vibrerar. Varje beröring. Njut av nuet, lägg gamla lik och nya krig åt sidan. De betyder ingenting. Blunda och skratta av lycka när du känner dina läppar mot hans.
"Man måste komma ihåg att njuta av varje beröring. Varje gång han lägger armen om min axel när vi går på stan. Varje gång han lägger sitt ben nära ens eget. Varje kyss. När han lägger hela sin kropp nära min för att värma. Varje gång han klappar min kind. Det är en lyx att få känna och uppleva. Man måste blunda och känna hur hela kroppen vibrerar. Varje beröring. Njut av nuet, lägg gamla lik och nya krig åt sidan. De betyder ingenting. Blunda och skratta av lycka när du känner dina läppar mot hans." - Michaela Forni

En blomma med brister

"Det är när man inte vill ändra på en person. När hans blick inte är intensiv som en passionerad kyss första gången man ser den men allt eftersom blir till den mest intensiva blick man någonsin vilat sina ögon på. När man i början ser honom och tänker att äsch, han är nog inte något för mig. Men efter ett tag sneglar på honom över ett middagsbord och inser att han är precis den jag vill ha. När kärlek växer sig större och går från ett litet frö till att bli en blomma med brister. Men jag tänker att det är nog då det är på riktigt. När det känns mer i magen för varje gång han rör ens kropp. Tänker på de förälskelser som börjar så snabbt sen dalar snabbare än en berg och dalbana på väg ner. Som små sockerkickar. Eller ett McDonaldsmål. Man är så jävla sugen så slänger man i sig maten och sen har man ätit färdigt, ser ner på resterna och tänker att vad var det där bra för. Medan riktig kärlek är mer som en trerätters. Hans händer som inte var något speciellt från början men idag är de finaste händerna man vet. Skämten blir roligare. Man vill mer. Det känns mer. Allt är mer och på riktigt. Man vill mer."

(Skrivet av Michaela Forni)
(http://stureplan.se/bloggar/michaela/kategori/karlek)

fuuuuuuuuuuuuuuult, verkligen


I feel pretty

En ny Gleeee favorit, mina damer och herrar. Inte mycket mer att säga än så; den går på repeat här hemma. Så fin. Lyssna och njut säger jag bara.

You can buy your hair if it won’t grow
You can fix your nose if he says so
You can buy all the make-up that man can make
But if you can’t look inside you
Find out who am I to
Be in a position to make me feel so damn unpretty

Sunny sunday

fyndigt va? Kom på det nu. Jag är duktig. Har precis ätit lite pizza, fick ett sjuuukt craving för nudlar, kommer köpa o äta det ikväll, som snacks tror jag.. hade ju inga hemma. Inte okej alls. Men iallafall. Istee fick jag. Har mutat matilda med glass iallafall, så hon sitter just nu på bussen påväg hit till stan, vi ska sitta i solen o äta glass o mysa, och bara njuta av livet helt enkelt. Fasiken va härligt! HEJ HEJ PÅ ER, UT O NJUT AV VÄDRET O LIVET NU KORVAR!

I'm walking on sunshine

hej mina små kottar!
ligger här nu, efter en
riktigt bra helg, i min sköna säng (dock ensam) på söndagsmorgonen. Skriver aldrig nu för tiden, men tänkte berätta vad jag haft för mig den här helgen. Och senare, kanske fixa till ett inlägg med massa bilder från resan. Tänkte jag dåråa.
I fredags, va jag hemma hos oskar och hade fredagsmys. Inte mer med det egentligen, vi myste och kolla film, åt popcorn o chips, dansade lite, åt middag och ja.. ni vet, hade det jättemys helt enkelt.
Och igår var det lördag. Morgonen, lite mer mys med oskiii. Senare, gick jag ner på stan o mötte upp linda, vi (jag) åt mat på donken, och sen tog vi varsin glass också. Muummmss! Aa men kvällen då. Jag och brudisarna tog oss til nykvarn, och jag tror, hem till en ven som heter Markus. Där va mina lövely nykvarn brudar, och gud va kul jag hade! Vi dansade, skrattade, och dansade ännu mer, hela kvällen. Det va så otroligt kul, ni är grymma bruds. Tisdag kör vi uppvisning också, right? Haha! Sen tog jag iallafall bussen hem med några tjejjor, och amanda, hahaha du är verkligen värdens roligaste och skönaste människa när du är lite full. Herregud haha, så jävla rolig. När jag kom hem gick jag o la mig o åt kakor. BRA LÖRDAG I TELL YOU.
Jag och brudarna on la donk i väntan på the buss.
Bra folk dedär!
Och idag är det söndag. Har nada planer. Förutom att kissa, vilket jag ska göra nu. Sen vet ja inte. Jo äta. Men SEN. Du, ja just DU, är väldigt välkommen att höra av dig om du vill leka med mig. Puss och hej, leverpastej.

HOME SWEET HOOME PERSHAGEN

Hello hello hello!
Nu är jag ääntligen hemma igen!! Känns så jäkla skönt, så jag vet inte vad. Riktigt jäkla kallt är det DOCK, men det är OTROLIGT skönt o vara home igen. Ville bara säga det. Och juste, JAG HAR SAKNAT ER ALLA SÅÅÅÅ!!! Sådärja, klar! Med det där iallafall. Nej ville bara meddela om att jag är hemma nu, har haft en uuunderbart bra resa! Snart ska jag åka in till stan och träffa mina efterlängtade, älskade vännooor! LÄNGTAR! Bjuder på en otroligt fin bild på mig från resan;
Denna vackra bild är tagen på stranden på Haiti. Mycket fint ställe faktiskt. Men satans varmt, va i skuggan nästan hela tiden och där va det ändå över 35 grader varmt.. Älskade stället iaf, fint vatten och SO ON.
Och så en bild på mig, Oliwia, och flodhästen Gloria från Madagaskar!! Fatta cooolt, träffa en kändis. Att jag ser ut som en.. mungo-lax på bilden, ignorerar vi. Och om någon skulle undra varför vi är finklädda, så va det en sån kväll där man skulle vara finklädd vid middagen. Så ja. Klänningen jag har på mig är nyköpt BTW!! I like it hihihi

RSS 2.0