U smile I smile

Hej korvar!
Inte skrivit på lääääääänge men mina kära vän flisan blev arg. Hihi nejdå. men tänkte visa att jag lever bara.

Idag har förövrigt varit en riktigt bra dag. Vaknade med världens bästa (finns inget bättre), skolan var inte överdrivet jobbig, och efter skolan gick jag ner på stan i julemyset med mina fina vänner. Åh vad jag har varit glad idag. Har så bra människor i mitt liv.

Juste.. Vi köpte massa godis också. Mmmmmm


Bajs

Kul att jag skrev världens längsta inlägg sen försvann allt.. Kult. Jaja.

Jag vill träffa mina fina friends o jag saknar min pojke. och jag känner mig lonely. Och är på dåligt humör. Ska nu äta godis. Hejdåååååå


Blubb blubb

Hej hej hej
Igår va trevligt med släkten hos moffa. När jag kom hem låg bebis i min säng - då blir man ju glad. På kvällen kollade vi Beck o åt dipp o grönsaker, o hade det jättemys.

Idag har jag varit i skolan. Slutade tidigt så när jag kom hem lagade jag pannkakor till mig o älskling. Det va gott.

Nu har han typ precis åkt, o jag ska snart packa för att sen åka till far min. Men just nu spelar jag lite Sims.. Hihi. Puss på er, hejdå!!


Lycklig


"Soak up every second"

Man måste komma ihåg att njuta av varje beröring. Varje gång han lägger armen om min axel när vi går på stan. Varje gång han lägger sitt ben nära ens eget. Varje kyss. När han lägger hela sin kropp nära min för att värma. Varje gång han klappar min kind. Det är en lyx att få känna och uppleva. Man måste blunda och känna hur hela kroppen vibrerar. Varje beröring. Njut av nuet, lägg gamla lik och nya krig åt sidan. De betyder ingenting. Blunda och skratta av lycka när du känner dina läppar mot hans.

- Michaela Forni

U smile, I smile

heppåer!
igår myste jag, felicia o hanna hemma hos mig som sagt. Idol, grönisar o dipp, film o skratt. Ni veeet, mys.

Nu ska jag snart ta o åka till emmis, o ha ännu en myskväll. That i like ♥ Hehe

På söndag åker jag till morfar, äter middag o så. Sen efter ska jag troligtvis mysa med min älskling. Blir en myshelg det här alltså. Liike! Pussis


Några bilder på mig o bästa tjejerna från halloweenfesten hos Emma!





Äntligen fredag

Dom senaste dagarna har jag varit hos bebis o tagit det lugnt. Mysepys.

Idag är det fredag, och lite senare kommer flisan och Hanna hit och äter o myser o kollar idol o sådär. Mysigt!

Ja men ha en mysig fredag, pussi puss


Love <3

Igår firade jag och pojkvän 6 månader tillsammans. Dom bästa i mitt liv. Han va världens sötaste o kom med rosor o choklad, blev ju rörd, så fint ju. Love han.


Baby you light up my world like nobody else

Tjenis
Idag har jag varit i skolan, jag överlevde. Slutade tidigt såå. När mor kommer hem ska jag baka kaka.
Imorgon kommer min beboo hit och myser med mig. Vi ska äta mitt gottis som jag gör idag, och fira halvårsdagen lite grann. Mysigt pysigt! Love han you know. Yeaaaaaaaaaaaah. Hihi.
.
Nej men det var väl allt jag hade på hjärtat for now, pussis ♥
.
Och juste, har hittat så sjukt fina disney bilder, eller ja, bilder på disney-par. Sitter på min vägg hihi ♥
bland andra!
från: http://alicexz.deviantart.com. Sjukt finaaaa!

Last night

Hiiii!
Igår va skitakul. Bästa människorna, grym musik, härlig allsång, dans och skratt hela natten lång. Mycket bra. Vid halv tre ungefär åkte vi från emma och jag mötte upp älskling, och vi var hemma runt kvart över tre kanske. Love <3


Saturday night

Packad och klar - nu drar jag snart till Emma! Wiiiiih!

Friday

Hejpåer!
Igår var det halloweenfest. Det var kul, jag var utklädd till alien. Efter alla festligheter, umgåsligheter o även några problems, så hamna jag till sist i min pojkväns säng. Mysigt.

Ikväll var kom fina tjejerna till mig. Jag och emma gjorde en jättegod pizza, sen kom Hanna och Stina och så kolla vi på idol och sådär. Mysepys.

Imorgon blir det halloween fest igen, det ska bli såå jäkla kul! Lägger upp en bild på min utklädnad imorgon hehe.

Näe men godnatt på er!


Happy


Quotes


2:a November

Hej på er! Ikväll är jag hemma, efter att ha tillbringat ett par dagar och nätter hemma hos och tillsammans med min man. Vi har inte gjort så mycket egentligen, mest tagit det lugnt, lagat mat, mysat, kollat på "The Smurfs" (riktigt bra film btw!!), tagit en promenix i det fina vädret osv. Ni vet, lugna mysiga puckar.
Idag åkte jag ifrån honom vid två, sen dess har jag bara varit och handlat med min mor och sen kollat tv och sånt där.
.
Imorgon är jag inte riktigt säker på vad jag gör, är inte säker på hur allt blir. Men det blir nog bra! På fredag blir det myspys med tjejerna hos mig, och på lördag blir det halloweenfest hos Emma! Ska bli så sjukt kul!
.
Aja, men nu ska jag nog krypa ner i sängen, o kanske sätta på en film eller så. Hoppas ni njuter av lovet lika mycket som jag gör! Sover verkligen ut om mornarna, ååh så skönt det är. Det ska jag göra imorgon också, mums. Nej men puss och hej på er, ha ett fortsatt bra loooov! Pussisssssss.

Dag 20: En bild som väcker minnen

Remember? Tror ingen av oss någonsin varit så rädd... Haha usch


RSS 2.0