Dag 19: En låt som får mig att gråta

Beror på vilket humör jag är på.. Men är jag redan känslig typ, så grinar jag typ av den här:

Coldplay – Fix You

Hej

Hej på er!!
I helgen har jag inte gjort någonting.
Ätit lite godis. Mysat. Sådär ni vet.
Fixat om mitt rum lite. Fint blev det.

Nu sitter jag hemma hos min pojke.
Han spelar NHL. Jag sitter vid datan.
Han är fin. Ikväll är det Beck.
Vi kanske ska kolla på det.
Fast jag vet inte. Vi får helt enkelt se hur det blir.

Ha en bra dag, puss på era muffinsar


Dag 18: En bild på mig själv som någon annan tagit

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/222638_2087228097359_1144864510_2535338_4398142_n.jpg

Nicholas Sparks





Humor

Hahahaha åh tycker den är så rolig. Min humor ♥

Finemang

Har fixat lite nytt i mitt rum idag! Blev jättenöjd faktiskt, blev stor skillnad från förut. Här är lite dåliga bilder på hu det blev:


Dag 17: Min favoritfilm

Kör en lista på några absoluta favoriter!! (inte i rankad ordning dock)
- Pocahontas
- Skönheten och odjuret
- Tarzan
- Hercules
- Lejonkungen
- Lejonkungen II
- Trassel
(samt typ alla andra disney filmer)
- The notebook
- Dear John
- Horton hears a who!
MED FLERA.
Finns så många bra filmer, wiiee!

Dag 16: Det bästa jag vet

- Att vara med min pojkvän och bara mysa och inte behöva tänka på någonting.
image description
- Att vara med mina fina vänner och ha en massa kul.
- Sushi.
- DISNEY. Finns absolut inga filmer som kan mäta sig med disney filmerna. Alla är så sjukt bra!
- Att sova med min älskades armar runt om mig.
- Att känna mig duktig, stolt över mig själv liksom. När jag skrivit något riktigt bra, kanske tränat hårt, eller gjort bra på ett prov eller så.
- Godsaker hihi...
- Äventyr. Göra spontana roliga saker som ger en oförglömliga minnen.
- Vara utomlands och bara njuuuuuta.
- Musiiiik
- Att känna mig älskad och trygg.
- Skratta och känna mig lycklig.

Dag 15: Vad jag åt idag

Haha ja okej.. då ska vi se:
Frukost: En yoghurt, en macka och en mandarin.
Lunch: Två sånadär potatisgrejer m. lingongrejs, lite tomatsoppa.
Mellis: Macka, mandarin, yoghurt. Två kokosbollar hihi♥
ÖVRIGT: lite glass hihi. (känner mig lite sjuk så det är okej)
Sen till middag är jag inte säker på vad det blir. Haha, intressant inlägg. Hej på er.

Dag 14: En person jag skulle vilja byta liv med för en dag

Ingen faktiskt. Jag är riktigt nöjd med mitt liv som det är. Men måste jag välja, så kanske en kändis. Känna på hur det är. Eller kanske någon som levde för länge sen, se hur det var då. Det har jag alltid velat. Eller kanske en av mina vänner, eller pojkis. Kul o se hur deras dagar ser ut när inte jag är där. Interesting.. Haha, näe men så får det bli.

Dag 13: Någonting jag ångrar

Jag vet faktiskt inte.. ångrar inte så mycket. Allt jag har sagt och gjort (som jag inte bett om ursäkt för - liksom vetat redan då och erkänt att det var fel) står jag för. Det jag ångrar kanske, är väl att jag som yngre lyckades se filmen hajen, vilket gav mig en extrem hajskräck. Sen ångrar jag (framförallt efter dagens äckligt hemska tandläkarbesök) att min mun bestämde sig för att skaffa visdomständer längst bak i munnen. För dom förstör mitt liv. Ärligt. USCH.

Aaa, men näej. Jag kan faktiskt inte komma på något jag ångrar riktigt mycket.. Nej detta, mina vänner, var svårt.


La casa de Oscar

hello hello
sitter en la casa de oscar, DVS min pöjkes hus. Hemma hos honom alltså. Vi har precis spelat Uno, jag förlorade. Han vann. HEJDÅ! P.S. Snart ska vi äta. Sen ska vi äta glass. Hejdå!!


Dag 12: En bild på mig själv när jag var liten

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/150813_1707957455830_1144864510_1935739_5702625_n.jpg
tjockis

Nothing's wrong

Hahahah åh den här är så typiskt mig.. klassisk situation när jag och min boyfriend kollar på film:
.
.

Dag 11: Mitt drömbröllop

Åhh, bästa. Jag tror att alla som känner mig, vet att jag är helt gaaalen i bröllop. Tycker det är det finaste som finns, och varje gång jag går förbi en brudklänningsaffär, och ser en tjej stå o prova klänning blir jag så sjukt rörd.. Blir så glad av det! Harsjälvklart redan tänkt på hur jag vill att mitt bröllop ska vara. Hihi. Det ska vara helt perfekt, vitt och ljust och vackert, romantiskt, ååh allt. Finns så mycket jag vill haha.. Skulle kunna skriva en uppsats. Men nöjer mig med att lägga upp lite fina bröllopsbilder jag har sparade på min data istället!
.
Och ja.. jag sparar bröllopsbilder på min data. Nörd.. men jag äälskar det! Hihi. puss på er

Dag 10: En plats jag har varit på

Bästa resan, först Miami Beach i några dagar (sista bilden), sen Key West i några till (andra bilden) sen kryssning på en vecka i karibien, med stopp i Haiti (första bilden), Mexico och Jamaica. Grym resa, som jag sååå gärna vill göra om! Och det ska jag också, guud vad jag längtar tillbaka. Underbart!
.
Riktigt kassa bilder dock.. dom här var de enda jag hade på den här datan :( Menmen, kan lägga upp andra bilder någon annan dag kanske! Men man måste ha varit där o se det själv, för det va så sjukt fint. Lööv.

You make me smile


Dag 9: Min mobil

Ååh det är min lilla bebis. Min ungefär en månad gamla, underbara, fina, vita iphone 4. Älskar den, det bästa köpet jag gjort. Nej men den är underbar. Love it!

Without a friend what good is life?

Hej på er!
Igår var jag på släktmiddag, mina kära tvillingkusiner fyller nämligen 20, så grattis till dom! Det var trevligt iallafall, god mat och sådär. Lite wordfeud också. Haha, sen åkte jag iaf hem till bebis, myste lite och sov där.
.
Idag, har jag och mina kära vänner varit hemma hos en fotograf och blivit fotade, både i grupp och ensamma. Det va jättekul, och det blev en hel del fina bilder också tror jag! Håller på och kollar lite på dom nu.
.
Nej men det är väl hittills min dag, och mer ska nog inte hända. Det blir en hemmakväll helt enkelt! Japp, men tänkte att jag gör nästa dag i utmaningslistan snart, sen lägger jag nog upp lite bilder från fotograferingen också! Pussis

Dag 8: En bild på mig och min bästavän


Sen har jag typ inga fler bilder alls på mig och en vän, för jag har rensat min data hehe.. Men ni vet, ni mina vänner. How much you mean to me. Sorry i did'nt have a picture säger jag! Men måste säga att jag verkligen inte gillar att dela in mina vänner i "fack" liksom, känns så barnsligt. Har mina vänner, en del närmre än andra kanske. Men älskar dom alla hehe.

Dag 7: En dålig vana

Att jag äter för mycket onyttigt och aldrig tränar!!! Men det ska bli ändring! Snart. Typ. Jo jag lovar. Snart.

just nu...

Dag 6: Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon

Det första jag skulle göra är nog absolut att resa. Om några månader är jag arton (WIIEE), och skulle jag få en miljon, skulle jag ge mig ut på en riktigt lång resa, kanske åka runt i USA, se en massa. Uppleva grejer, åka på äventyr. Sen skulle jag väl säkerligen shoppa också hehe. Ganska mycket också skulle jag tro. Jaaa finns väl mycket mer också, dela med mig lite till nära o kära, och sådär ni vet. Throw a big party to celebrate my money liksom, höhö. Nej men så får det bli. Puss på er.

Dag 5: Någonting jag vill ha mer än nått annat just nu

Jaa.. jag vet faktiskt inte. Känns som att livet är väldigt bra just nu. Det jag vill, är väl att det mesta bara ska stay this way liksom. Sen det jag vill göra just nu mer än någonting annat, och som jag känner att jag behöver, är några veckor ledigt och åka utomlands till ett varmt land och bara koppla bort allt och bara ta det lugnt. Det är vad jag vill.

Tumblr_lp263tdpcp1qezcyfo1_500_largeTumblr_lsdfs65baz1qgwt9io1_500_large

Dag 4: En bild på dig och ett syskon


Dag 3: Godaste drickan

Ja den absoluta favoriten är ju helt klart isté.

So why don't we go, somewhere only we know


Shopping

Idag har vi varit på en riktig shopping runda, jag min syster, min far, annica och hennes dotter. Päronen mina bjöd på hela kalaset, så snälla! Hittade en hel del som jag fick med mig hem, och jag är riktigt nöjd! Här kmr lite halvdåliga bildeer:
Gina tricot , Gina tricot
Bikbok, Bikbok

Lindex, HM

Cubus, HM

MQ

Cubus

Dag 2: Min Drömkille

Min drömkille, är framförallt väldigt snäll. Han är charmig, rolig, och kan larva sig och vara barnslig med mig. Han finns alltid alltid där för mig, och är sådär lagom beskyddande. Han vill alltid mitt bästa och säger fina saker, får alltid mig att må bra om jag är ledsen. Han retas lite ibland också.. hihi eller ganska ofta kanske. Men jag vet att han inte menar det. Han får mig att känna mig fin, trygg och lyckligast i världen.
Sen får vi inte glömma att han ser sjukt bra ut, och har en såååååå fin kropp. Finns inget att ändra på. Kan skriva hela dagen om min drömkille, finns så mycket att säga. Och jag antar att ni redan förstått att killen jag beskrivit är min pojkvän. Världens bästa i tell you.
image description

You can't always get what you want

Hej hej hej hej Idag har jag varit i skolan. Vi hade idrott, wiie. Näe men aa. Har en rolig nyhet! Har laddat ner hela säsong 2 av Glee, så har sett på två avsnitt idag tror jag, håller på med det tredje nu. Åh det är så bra! Bästa programmet. Aaa, men tänkte jag slänger upp drömkillen snart va, see you later!

Ledig dag

Kan ju lika gärna passa på o berätta om min dag, eller hur?

Ja, imorse fixade jag i ordning mig, och tog sedan bussen till stan och mötte upp min kära pojkvän. Vi gick runt på stan och kollade, han shoppade lite också. Sen åt vi lunchbuffé med thaimat tror jag, och på buffén fanns även suuuushi! Mums!

Sen iallafall, åkte vi hem till han i nykvarn, myste runt lite och nu är han på långträning. Själv sitter jag framför tv:n och kollar på halv åtta hos mig. Ha en fortsatt trevlig kväll peeeeooople, pöss!


Dag 1: En bild på mig + 10 fakta

1. Jag ÄLSKAR Disney.
2. Jag är sjukt rädd för hajar. Vidrigaste djuret.
3. Jag kollar a l d r i g på skräckfilm, klarar inte av det.
4. Jag gråter vääldigt lätt till filmer.
5. Jag äääälskar bröllop.
6. Mitt liv har förändrats sjukt mycket under året som gått.
7. Jag är otroligt kär.
8. Jag har på sista tiden (sen i söndags höhö) börjat äälska sushi.
9. Jag älskar fina citat, främst om kärlek, och har hundratals sparade på min dator.
10. Jag är känslig (åt båda hållen skulle man kunna säga) och tänker oftast för mycket, framförallt när jag är ensam.


Vi kör en lista

Snodde listan från lindas blogg, så ett inlägg kommer varje dag om vi har tur även fast jag inte vet vad jag ska skriva. Hihiii, hiiidååå! :)

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig
Dag 2 – Min drömkille
Dag 3 – Godaste drickan
Dag 4 – En bild på dig och ett syskon
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nått annat just nu
Dag 6 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon
Dag 7 – En dålig vana jag önskar jag inte hade
Dag 8 – Bild på mig och min bästa vän
Dag 9 – Min mobil
Dag 10 – En bild på ett ställe jag vart på
Dag 11 – Mitt drömbröllop
Dag 12 – En bild på mig själv när jag var liten
Dag 13 – Någonting jag ångrar
Dag 14 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför
Dag 15 – Vad jag åt idag
Dag 16 – Det bästa jag vet
Dag 17 – Min favorit film
Dag 18 – En bild på mig själv som någon annan tagit
Dag 19 – En låt som får mig att gråta
Dag 20 – En bild som väcker minnen


El fin de semana

img_3676 (MMS)

Hej på er! I fredags var det galakväll hos Amanda,  vilket var skitkul! Jag har så fina vänner och så fin pojkvän som gjorde allt bra också. Igår gjorde jag ingenting. Idag har jag varit på stan en sväng med syster, sen åkte jag till Nykvarn. Jag och Oscar spenderade några timmar på nykvarns marknad, sen gick vi och åt sushi till tidig middag / sen lunch. Sjukligt gott! Efter det, såg vi på innebandy matchen i björkesta. Det var väl ungefär min helg mina vänner, tack för mig!


Bullar

Sådärja! Nu har jag både bakat och ätit ett antal bullar, guuud vad gott det var! Mums mums mums.

Ja men grattis i efterskott på kanel bullens dag mina schöna bönor!


Bullar bullar bullar

Hej på eeer!
Jobbade jätteduktigt idag i skolan måste jag säga, så ligger inte så efter längre. Måste dock skriva massa idag o imorgon på min uppsats, plus att jag måste plugga till idrottsprovet.. Men har en två och en halv timme håltomme imorgon så det fixar sig!

Är dock väldigt sugen på att baka, fick ju faktiskt inga bullar igår.. :( Så tror jag kanske gör det idag.. Problemet blir dock att jag måste gå o handla då.. Jaja, DET FIXAR SIG som sagt. Puss på er löverz 


Dör i skolan


Ever thine, Ever mine, Ever ours

Hej på eer!
I helgen har jag mest umgåtts med min pojke. I lördags dock, gjorde jag ingeeeentiiiing, men runt kvart i fem (haha..) kom min bebis hit o sov, sen somnade vi runt halv sju på morgonen.. Behöver väl knappast säga att vi båda var rätt sega på söndagen. Vi låg i sängen hela dagen, och på kvällen lagade vi lasagne till middag.

Idag var det skola, och just nu.. Behöver jag verkligen plugga. Ligger rätt efter. Så ska försöka ta tag i lite plugg snart. Men först ska jag ta det lite lugnt hehe.. Men puss på er 

Hösten är rätt fin ändåå


Det kurrar i magen

Hello!
Dom vann med 13-5, jäättebra ju. Så det var kul. Nu är jag hemma hos oscar, vi har precis beställt pizza, så snart blir det alltså middag med hans familj. Ser jag fram emot, för jag är huuuungrig! Sen ikväll blir det kanske mys med cissi! Jaja, puss! 


Innebandy

Sitter just nu och kollar på älsklings innebandy match. Dom leder just nu med 2-0 mot Linköping tror jag. Hejaa hejjaa!


Luuuurday

Igår hade vi det jättemysigt. Vi åt god mat och äppelpaj med vaniljsås. Det var också gott tycker jag. Idag är det lördag, min man åkte för ungefär en halvtimme sen, och nu har jag precis gjort våfflor till frukost. Lite lyx sådär. Ikväll vet jag inte vad som händer, hoppas på något kuuuul! Puss på er


RSS 2.0