I was in miami bitch, dudududuuu duududu duuu

hej och hallå!
ligger just nu i min (och elins) sköna dubbelsäng här på hotellet på KEY WEST. Vi va först två dagar på MIAMI BEACH, solade och badade i höga jätteroliga vågor, och shoppade lite. Unndeerbarrrtt väder, över 30 grader och stekande sol, har blåsit en hel del, men utan vinden hade man AVLIDIT. Så varmt. Och vattnet är typ 27+ eller ngt, rätt najs.
Efter första tiden på stranden i Miami, så brände jag mig rejält om nosen. Och kinderna. Ansiktet helt enkelt. Riktigt röd var jag, och då menar jag röd. KNALLRÖD. Haha så jävla fult. Men det har gått ner lite, så det blir nog bra, i hope. Har fått lite färg annars också, så jaa. I'm nöjd so far.
Nej men tänkte mest uppdatera er lite, så ni vet att jag lever och inte blivit uppäten av en haj, mina kära vänner. Lägger in några bilder här nu också, PUSS!!
MIAMI BEACH



KEY WEST
Bilderna ger verkligen inte ställena rättvisa, det är så sjukt fint här. Miami beach på kvällen tillexemepel, så fint, massa ljus o lampor o grejer, palmerna och allt, jättefint verkligen! OCh key west, det är någon slags paradis ö, vita stränder, turkost vatten och palmer och helt vindstilla.
Men nu mina små purpurduvor ska jag sova, en ny dag imorgon. Men först vill jag bara säga att jag saknar er alla där hemma SJUKT mycket, redan liksom. Ni är bäst och jag älskar er. Ha det fint, PUSSSSS!

Here come's the sun

Solen skiner och livet leker, det är lite så jag känner just nu. Det har varit så himla varmt och skönt idag, suttit ute och solat i timmar på skolan, haft lektioner ute och allt. Så himla underbart! Fått liiite färg iaf, då menar jag lite. Men ändå! Sommaren är på väg, och den är ganska mycket mer än välkommen.
På söndag åker jag till USA också, och allt kunde inte kännas bättre. Det är heaven just nu. Känner jag. Jag känner mig LYCKLIG. Snart ska jag gå ner på stan och sätta mig vid maren med mina fina, och äta glass i solskenet. Satan vad mys! Måste dra, ha det fint, puss!

You wanna be, a loser like me.



Har hittat min nya Glee favorit. FYFAN VAD BRA. Man kan inte bli annat än glad när man hör den här. Så jävla bra. Get get over hur bra den är. Lyssnat fem gånger i rad nu. Helt klart min nya favvolåt. Shiiiiiiiiiiiit. LYSSNA är allt jag har att säga. Herre jisses. Det här är MUSIK. Åååh jag blir så glad. JAG ÄLSKAR GLEE!

Some people want to fill the world with silly love songs, and whats wrong with that?

Hej och godmorgon på er!
Sitter i skolan nu, har radio. Då sitter man ju vid datorn o jobbar, så tänkte då kan jag lika gärna slänga in ett litet inlägg till er, säga hej och hallå liksom. Just nu håller vi på med en uppgift där man ska välja ut tre låtar, och sedan prata lite berörande om dom. Liksom. Tyyyyyyp. Så jag sitter alltså och försöker välja vilka låtar jag ska ha, har faktiskt bestämt mig lite. Vi får seeeeeeeeee.

En kul grej hahahaha. Jag och linda skrev en "fanförmittliv", och den kom med hahahha. Fyfan vad sorgliga. Vi överdrev kanske liite, men den va ju sann. Hahahaha. Fan va kul. Möppssss..

Aaajaaa, men ska sluta skriva och försöka komma nånvart med den här uppgiften, så jag kan hålla kvar mitt mvg.. hähähä. Närå nu ska vi inte va såna. Men ja, hejdå med er, puss på rumpan!



Bjuder på en, enligt mig, helt underbar låt från Valentine's day avsnittet med Glee. Den är lövely.

En vecka kvar

Om exakt en vecka, åker jag o la familia till USA, vi ska bla. åka på kryssning där så vi kommer vara på lite olika ställen. Ska bli så himla kul, och jag tänker bli en BROWNIE! Satan vad nice. Det som suger är ju att mina brudar ska på kryssning när jag är borta, så jag kan ju inte åka med.. Men det blir flera cruiiises!
Nej men tänkte lägga upp lite bilder, och visa vart vi ska och sådär. Hihooooo, here goes:
Miami Beach:
Key West:
Labadee, Haiti:
Falmouth, Jamaica:
Cozumel, Mexico:
Där har ni! Ser så himla fint ut på bilderna, vill åka nuuuu!! Shoppa ska jag göra också.. Sola, bada, shoppa, ungefär 30+.. Fyfaaaan vad skönt. Två veckor där. Ska bli kul o få använda alla sommarkläder också. Naajjjsss.... Hihi. Haha aja, nu vet ni vart jag ska iallafall, PUUSSS!

Don't say that the sky is the limit, when there are footprints on the moon.






We can dance if we want to, we can leave your friends behind. Cause' your friends don't dance and if they don't dance, well they ain't no friends of mine.

HEJ!
Sitter här bredvid fula amanda ÖRNEsved, vi har engelska nu allihopa, och evanCHElos är inte ens in the classroom, vilket betyder ---> FACEBOOK. För det är så det ska va. Hade jag hittat webbcameran hade jag slängt in en bild till er också, MEEEEN, det får bli en annan gång. Efter skolan åker jag till nykvarn, myspyslysdys. Jajaaa, hejdå nu ska jag gå och .. BAJSA. Nejjjjj herregud. Så kan vi inte ha det. HA EN FIN DAG SOLEN SKINER OCH FÅGLARNA KVITTRAR!!

Tumblr_lbwnfhrkhz1qbqfo0o1_500_large

Tumblr_lj2663rvi81qe28sro1_500_large


True Friends


förlåt att jag trycker på med videosar, men hur glad blir man inte av den här?


Tänker på er när jag hör den här låten. Är så glad att jag har er. Ni är bäst. Jag älskar er!

HEJ!!!!!


Säger bara en sak. KOLLA BÖRJAN AV VIDEON. HERRE. NULL. HIHIHIHIH. Nej men seriöst, resten av videon är rätt kass, men början. Den är heaven. Typ.

Tik and also Tok by rapper Ke-Dollar-Sign-Ha


Sitter i skolan just nu, har radio. Lyssnar runt efter lite låtar på youtube, och hitta den här från Glee jag aldrig hört förut.Fyfan vad härlig!! Jag älskar den! Förutom slutet då.. haha. Inte så fräscht kanske. Men aaaaa, den är så skön!


Och den här dåå?? Låten är skön, och kolla på PUCCCCK!!!! Hihi. Finfinfin.

So live your life

Bjuder på två helt random text-bilder. Glömde bort att jag tänkte göra det varje dag ju, hehe. Men här you have. Lite låttips här under också.
Chester See – You're Beautiful (Clean Version)
John Mayer – Your Body Is A Wonderland
Colbie Caillat – I Do

Getting back on track

Hej hopp snopp!
Har inte skrivit på länge, orkar inte. Men skriver liten nu.
Gick på spanskan imorse, men gick hem direkt efter. Mår fortfarande inte såbra, varit sjuk i ett par dagar nu. Riktigt jobbigt, hostar, snorar och har huvudvärk. Meeen, mår faktiskt mkt bättre. Har tagit det riktigt lugnt här hemma nu, kört med nässpray och shottat hostmedicin. Hostmedicin. Det måste vara det absolut ÄCKLIGASTE som finns. Börjar nästan böla varje gång jag tar det. USCH!
Har iallafall legat i soffan med täcken och kuddar och myst, kollat på disney och annat bra skit på tv. Ätit soppa har jag gjort också, precis som det ska va när man är sjuk. Ska faktiskt fixa mig en skål till nu, den andra har blivit kall.. ajaj! Höhö. Nej men aa, tänkte bara meddela att jag lever. Om ett tag ska jag ta ett bad tror jag, fräsha till mig lite och sådär. Senare kanske jag går ner på stan för lite mys och snack med brudarna, om jag orkar. Får se, vill ju va frisk imorgon. Jaaa, men ska fixa lite soup nu, PUSS!


Sitter i skolan och drömmer mig boooort!

för becca finns där innanför! Men inte länge till, har precis lämnat in min artikel till tidningsgrejen, och får darför GÅÅÅ HEEEM! Underbart. Kan säga att den här helgen kommer väääääldigt välkommen, o.r.k.a.r inte skolan! Usch, den dödar mig. Men nu ska jag va glaaaaad, för det är F R E D A G! Fan va härligt. Vi hörs, pöss.


glada tjejer

RSS 2.0