Kom och ta mig långt härifrån.

Skolan nu. Jag har aldrig varit såhär trött. Jag lovar. Åkte till skolan som en zzzzzzzombie. Kom hit, somna framför datan. Herrejisses. Ta mig härifrån. Jag vill hem till min säng. Nu. Orkar. Inte. Jag. Dör. HEJ

Take me away.




You're beautiful to me.

Demi Lovato – Catch Me
Ron Pope – Perfect For Me
Ron Pope – I Don't Mind If You Don't Mind
Lars Winnerbäck – Hjärter Dams sista sång

Rubrik vare ja

hejehejehejehj!!!
Just nu sitter jag i skolan. Jag har svenska. Ska skriva en debattartikel. Om vad? No idea. Hur? Det vette... Men men, bert loves me, så det ska nog gå fint ändå. Orkar inte, gör den hemma sen hehehe. Kanon! Efter skolan ska jag gå hem till Linda och leka lek, myyysigt!! Löv that brud, i tell you. Nej men aa!

Två bilder från just nu, livet leker becca steker.


Fan vad glad.. Orkade DOCK inte ta en ny bild. Vår engelska uppgift.
Och här är jag i all min glans!
Typ så va. Aaa men då vet ni hur mitt liv ser ut right now. Talk to you later, KYSSSSS


Before I fall too fast Kiss me quick But make it last So i can see how badly this will hurt me When you say good bye.

Hej hopp gummisnopp!
Sitter här hemma hos min far nu, hahaha han och Annica, fyfan vad roliga. Helt dumma i huvudet.. man undrar ju! Hahah. Har precis ätit lite nudlar o sen glass med kola sås på det, underrrrrr! Gott gott gott.
Idag var det en sjukt ovärd dag i skolan, fast idrotten va rolig haha. Juste, ska lägga upp filmen från den sen haha, så kul.. man skulle göra olika danser, ja ni som har mig på fejjan kan ju se där haha! Kul va det iaf! Sen efter skolan åkte jag direkt hem till oscar. Vi lagade mat och gjorde fruktsallad o grejer, såå gott! Så det va mys, väldigt väldigt mys. Vid åtta tog jag bussen hem.
Ja detta, mina vänner, va då min dag. Låter bra rajgt? Aaahhrruuu!!
Imorgon ska jag leka med sten. Och vara i skolan. HOPPAS NI HAR HAFT EN FIN DAG POUDISAR!
tänkte om man kanske skulle dela med sig av en sån här fin bild med some budskap på, varje dag? Jag älskar såna, och har över hundra såna på min dator, nästan alla från weheartit.com. Så ja, så får det bli! Puss.


Howdown, Throwdown

Fan va fint. Så här vill jag vara klädd en sommarkväll.

Hej hej, ska vi gå någonstans? Säg säg, har jag nån chans?

hej mina fina vänner!
i fredags gick då inte allt som planerat, massa strul och skit och poliser och ja, allt möjligt krångel. Man orkar ju inte.. Men jaa, vi hade riktigt kul innan hemma hos cissi med "jag har aldrig", trevligt folk och lite rock på det. Inget fel i det alls. Haha.. Aaaa men aa!
Igår träffade jag först flickorna på stan en jättesnabbis. Köpte godis och sådär hehe. Sen åkte jag och familjen hem till Grandma, där det bjöds på våfflor och så fick man träffa sina kära kusiner också. Jättetrevligt! Sen på kvällen blev det godis o mys hos mig. Film på tv och gos på det. Myyyyysigt.
Och jaa, idag då. Vaknade för ett tag sen, låg o drog oss i åååååår. Sen så har jag hunnit äta lite och duschat, snart går jag och lillasyster ner på stan. Ha en fin söndag, fis i ansiktet, puss <3

MOHAHAHAH

Shoosaan världens bästa elin är här! YAAAAAAAYYYYY!! Hihih, gästbloggar lite fast beccu vet inte det, tthihihiihihih. Så går det när du har ett lätt lösenord! Mohahahaha okej hejdå!

In love with love.

Hur fint? Finast. Bäst. Underbar film bytheway. Och jag dör för deras fina scener.
Inte lite böl. Så fint.

Tonight we're going hard, ha-ha-hard, just like the world is ours.

tjena hallå hej!
sitter här hemma hos mig nu, precis käkat en super god lunch med fina flisan. Vi fick sluta fyra timmar tidigare, det är underbart väder, kan helgen börja bättre? Knappast! Taggar med lite bra musik inför ikväll gör vi också, hääärligt!! Nu ska vi hitta på något, ikväll blir det party med massa sköna bruuudar och annat roligt folk! Ha en löövely helg, njuuuut nu!! PUSSSSS



options options options

hej och hå, nu ska ni hjälpa mig med vad jag ska ha på mig på fredag.
Mitt paket från H&M kom idag också, faaaen vad nice! Ny väska, nya skor, örhängen + en fin tröja! Najsnajs! Aja, här kommer bilder på förslag till olika outfits så att säga, till fredag dårååråå, säg vilken som är finast!!! Tack på förhand loverzzzzzzzzzzzzzzz.
såå.. ett, två, eller tre? På tvåan, som ni may se, är det samma tröja, men shorts + strumpbyxor på trean. Shortsisar på ettan också, by the way. Funderar på om man ska byta ut shortsen mot en kort kjol på trean. Aja, säg vilken som e finast o ge gärna förslarre!! PUSS PÅ ER.

Jag har det bra mitt liv rullar på

Fin låt det där. Hhöhöhööhhö!!
Näeee men aa. Skön kort dag i skolan idag!
Ingen spanska på morgonen = lite sovmorgon. Och som vanligt, slutar tio i tolv, så otroligt skönt. Så nu har jag hunnit gå hem, ätit värsta lunchen (tog typ allt vi hade hemma, så sjukt hungrig) och tittat på lite tv och sådär. Disney liksom, just nu är det Phineas. Fy satan vad bra! Håller på att ladda ner hela Hanna Montana Forever säsongen, måååste ju se avsnittet där hon avslöjar vem hon är?? Herre jisstanes hur kunde jag missa det. Det är frågan mina vänner.
Nääeeee, men ikväll är det vällan dans också. Just nu, inte alls taggad. Om jag ska vara helt ärlig, lite rädd för att man ska tvingas köra 90grader igen, fan inge kul. Ussscchh! Och på fredag blir det ju lite partyyyy sådär, och då vill man ju fanimej inte ha träningsvärk i benen. För tro mig, för mig håller det i sig i en vecka. Herre jisses.
Aja, men ska kolla Phineas nu och kanske slå på stort o äta lite av godiset som blev kvar från igår.. hihi. Väldigt busigt. Eller??? Näeaaajj.. Kanske kanske. You never know. Den som lever får se. HEJDÅ!
Åååh, justdet!! Det är underbart väder. Ville bara säga det. Solen skiner och det är typ 15 grader. Våååren är här!

Jag är på väg, och jag älskar varje steg jag tar. Går i solsken, javisst och jag är på väg.

Heeey beboos!
Måste bara börja med att meddela, att jag har haft en riktigt bra helg!
Myys och övernattning i Nykvarn i fredags, sen på lördag åkte jag direkt därifrån hem till min fina vän Cecilia Andersson, och tillsammans med henne såg jag The Notebook och åt chips. Fan va jag bölade, det är en så otroligt bra film, att jag dör lite varje gång jag ser den. Bäst ju, plus att han är så nulligt snygg, att dö dör man ännu mer. Haha jisses säger jag.
Men aaa, iallafall.
Efter att vi hade sett klart på filmen, åkte vi till pershagen, och hem till Martin, där han, Gabbe, Fia och Ida var. Vi såg på Bratz filmen, haha så bra ju. Sen gick jag och cissen hem till mig, och kollade på bästa filmen Hotelliggaren, så rolig och ful hahaha! Sen på morgonen så gjorde vi hotellfrukost (Eller JAG gjorde, hiho) med bacon, ägg, oboy och rostade mackor. Himla gott vare! Sen gick vi och köpte lite godis med min syster, sen åkte hon hem.
Och ja, sen hon åkte, har jag varit duktig och städat mitt rum, + att jag har kollat på Björnbröder för första gången. Så otroligt bra film, bölade till den också.. ååh. Att jag inte sett den tidigare, ja det skäms jag över! Herre. Men aa, nu gick Pocahontas igång automatiskt här, och den är också grym, så ska se den medans jag funtar på historian. Kommer ingenstans, vad ska jag skriva ens??? "En personlig kommentar till min egna placering i Sveriges moderna historia". Talar nog för de flesta när jag säger, VAD I HELVETE??? Åhhh, fattar inte. Aja, ska titta nu och äta mitt godis. Puss på muffen!
Ååååh, hur snygg?? Älskar den här scenen i filmen också, KÄRLEK.
Så fint. Jag älskar den här filmen. Och då menar jag verkligen älskar.

Jag som var såå taggad på vår..

helvete! Snöat typ en decimeter idag, faan också!!
Gjorde inte precis den här dagen bättre.. ååh jag som var så glad att det var vår! Ååh panic. Vill ha sommar nu nu nu!! Hatar vintern, är så less nu. Det räcker, tack och hej! Nej men aaaaaaaaaaaaaaa. Slutade skolan för någon timme sen, väl hemma käkade jag och sådärva. Snart ska jag vara snäll och följa med min sister o köpa candy. Göllig är hon, jodaaaa! Haha, har mycket att skriva om, märks det? Aja, tänkte väl mest bara lögga in och meddela att jag inte dödade mig själv för att jag var så dum imorse.
Men ajaaaa som sagt, nu ska jag dra mig. Mot nya äventyr, typ.
Men först, här är en bild från alldeles nyss, ser ni hur mycket mitt hår har växt????
Åååh jag blir så glad. Det är på väg tillbaka, sakta men säkert! Underbart!
Ha en fin fredag LÖÖVERZZZZZ,  byeee!

Jag hatar mig själv ibland.

Jag är så jävla arg. Så jävla irreterad på mig själv. Ååååh, hur dum???? Har sovmorgon till 10.55 idag. Tror ni inte, att jag står vid bussen 7.35 som annars??? Självklart! Grejen är ju att jag "försov" mig också, så jag stressade som fan. Åååååh, så dum. Hatar mig själv... nu sitter jag här med tre timmar kvar tills nästa buss. Går och lägger mig i sängen o kollar film kom jag på. Ställer alarmet ifall jag somnar om.
Godmorgon!! mmmmmm, jättegod, verkligen. Hoppas att dagen blir bättre lite framåt. Det tror jag nog. Men faaan, dagen börjar piss. Ussscchhh!

Those summer nights.

HOFFMAESTRO – Young Dad
HOFFMAESTRO – So You Do [Slimi Jimi Bubby Boy]
Det är helt sjukt vad jag saknar, och längtar till sommaren.
Solen lyser inte, och vi har tjocktröjor, men guud vad den här bilden ger mig sommarkänslor! Bara gå runt, utomhus, lediga, göra vad man vill, inte kallt. Gud vad jag längtar. Den här sommaren ska bli så bra!!

Aaaaamen fyfan vad underbart!




Åååh nostalgi! Vill se nu, nu, nu!!

Godmorgon!

Sitter i skolan nu, första lektionen för dagen, radio.
Känns inte såå jäkla bra, för det första fungerar inte facebook.
För det andra är inte Felicia här, och vi ska jobba tillsammans, så vet inte riktigt vad jag ska göra...

Aja, det löser sig, har världens bästa frukost här bredvid mig. Köpte den på väg in i cafetet,
en macka med ost och skinka, päronyoghurt och en jordgubbefestis! Sååå gott! Älskaa.

Igår var det dans, jobbigaste jag varit med om. Nittio grader i vad som kändes som en halvtimme,
helt sjukt jobbigt.. Amir var ju inte direkt favoriten just då. Var till och med helt skakis i benen när
jag kom hem, haha! Och idag, ja jag ser INTE fram emot trapporna som jag måste gå upp och ner för cirka
sjutton gånger idag. Herre jiss. Jaja!

Ska ta och börja fixa lite med lite grejer här nu, ni får ha en kanon dag!

Tumblr_li4snps0bb1qdwdzao1_500_large
Jag. Dör.
Jisses amalia, typ. Zaaaaaaaaccc <333



If I said I want your body now, would you hold it against me?

HEJHEJ!
Idag är det tisdag, va otroligt seg hela dagen för jag somna runt två igår.
Inte okej, får lägga mig tidigt ikväll! Eller iallafall försöka. Hehehe...
Aja!
Idag hade jag samtal i skolan, sen efteråt lekte jag med fia.
Vi sjöng högt som satan, och kollade på videos på Eric Null Saade. Jisses! Hiho.
Neeej men den b-ruden är wonderful. And she's going up yonder, going up yonder...
Fy, så äcklig låt. Inte fan går den att sjunga heller.
Har inget att säga egentligen, ville bara säga hej och hå högt upp i det blå!
Ha en fin kväller, pöss!

Bara för att den var söt, och för att det här är det sista vi ser

av snön, i hope.. Puss!



SHOPPING.

Shoppade nyss lite på la interneta också,
slänger upp en bild på vad jag beställde!
Braaa skit! Hejhej!

Braaaaa heeelg!

Hej på er!
Inte skrivit på hela helgen, tror jag.. men skriver nu och berättar vad jag har haft för mig tänkte jag!
I fredags, åkte jag, fia, felicia, matilda och linda ner på stan, käkade och satt och snackade och myste på Nancy's sådär, som det ska va. Kollade lite i affärer, och åkte sedan hem till mig, jag lagade middag (vart faktiskt riktigt gott!! kocktalang i tell you) och sen tog vi oss till Nykvarn och Björkestahallen, där vi såg matchen mellan Södertälje och Nykvarn. Oväntat kul faktiskt, även fast innebandy inte riktigt är min grej hehe. Södertälje vann iaf! Sen efter, åkte vi tillbaka hem till mig, dansade, hade allsång, åt glass och spelade in film. Hade så himla kul!! Sen sussade alla brudarna förutom matilda och linda hos mig, jetemys!
Haha okej, lördag då. Chill på dagen, sen åkte vi hem till Johanna, där det blev en riktigt mysig och rolig kväll, och vi kollade såklart på melodfestivalen, pojkvänner Saade va ju med! Grrr, snyggaste jag varit med om tror jag. Gosshhh.. Helt galet under omröstningen haha, ca. 15 tjejer, hälften höll på Danny och den andra halvan på Sate. Haha, jisses vad vi skrek! Taggade som få. Sen lekte vi olika lekar och drack lite sådär, myste liksom. En riktigt bra kväll!
Idag är det söndag, och snart ska jag klä på mig och äta lite lunch, sen kommer fina Felicia hit och leker med mig! Myyys! Sen senare ikväll, är det ju såklart favoriten solsidan! Måste man ju se, har lite gott kvar från igår också, det blir kanon!
Har haft en toppen helg iallafall, hoppas ni också har det! Inte fått mycket sömn alls, så är helt slut, men det är så det ska va, am I right? Yaaah, I am! Alltid liksom, hiho! Nej nu ska ja dra mig, är skithungrig! Haha, ha det fint, pussen!


The worlds greatest.

Hej o hå!
Har haft en riktig superdag faktiskt, trots riktigt seg skola i början på dagen. Efter skolan drog jag nästan direkt och mötte upp Linda på centralen, sen åkte vi vidare på äventyr! Färden gick helt spontant till Tumba, varför i helvete vi åkte dit vet jag inte haha! Nej men så vi tog oss en tur i centrum, flörta lite, fikade JÄTTEGOTT, köpte lite godis, hände på biblioteket och kollade på tavlor. Haha... Sen så frågade vi oss fram, och tog oss till Idrottshallen. Där kollade vi först på lite hockey, och sen. Sen mina vänner. Upptäckte vi meningen med livet. Två änglar i form av handbollsspelare. Underbart. Så fina. Åååh tröjless, vi dog. Och våra rumpor också, dom där bänkarna i Tumbahallen var fanimej inte mjuka!! Så erbjuder någon rumpmassage är jag lätt på! Bara o komma! Höhö.
Aaaa men sen tog vi tåget hem igen, kom hem runt nio kanske. Hade himla kul på tåget också, hahah vi är helt körda i huvudet. Killen bredvid oss undrade nog hur vi mådde egentligen. Haha, helt underbart. Du är underbar min fina vän, har så otroligt kul med dig. Du är best, och jag älskar dig sååå. Kärlek till dig.

Idiotjävel.

hola amihos!
Och jag skrev inte fel, ska vara amihos. Spansk dialekt, det är så det ska va. För jag älskar spanska..
Fan vad jag jiddrar om saker som inte betyder något. Haha.
Aja, sitter i skolan nu iallafall, har Radio. Kul? Näee, på grund av att ingenting funkar och jag har panic, så nej det skulle jag inte kunna säga. Menmen, har så fina klassisar, så det ordnar sig alltid. Mat har jag också, iste och mackor. Underbart! Så, mina kära vänner, tar man sig igenom skoldagarna. Med mat, mat, mat. Och mat.

Igår bajsade jag, sen drog jag ner på stan och träffa flickorna och satt och prata skit och ja, bara va. Det är underbart, ni är så himla fina tjejer. Sen drog vi på dansen, och måste säga att det är så himla kul!! Är nästan aldrig taggad innan, vill typ alltid stanna hemma och sova haha. Men, när jag väl är igång så, I'm having the time of my life. Dock inte när vi gjorde armhävningar, men ni förstår vad jag menar. Fuskar kanske lite då också... hehe.

Aaaaa, men sen kom jag hem, kollade på Glee (Helt jävla fucking underbart avsnitt, min favorit tror jag.. det är så bra att jag vet inte vart jag ska ta vägen!!) Slänger in ett klipp från avsnittet;



Aaa men iallafall, sen lackade jag, ett tag, sen så ja, snackade jag med linda och den tjejen är BÄST. BÄST i tell you!! Vi taggade upp varandra och hatade på hela den manliga befolkningen, typ. Hhehehe närrååå, finns fortfarande en del vi diggar, som sate tillexempel och amir ska hälsa till från oss <3333 Hahaha, tönt. Men ajaa, ska dra mig mot nya äventyr nu, eller ja, naturkunskapslektion.. same shit. Eller? Ha en fin dag, pussen!



Be my teenagedream tonight.

weheartit.com

I Think I'm Falling For You.

Tjing på er!
Varit ledig idag, imorgon är det skola igen, och jag kunde inte ha mer panik över det. Har två prov + en inlämning den här veckan, har varken pluggat ett skit eller ens börjat på den där jäkla inlämningen. Helvete. Får ta tag i det imorgon. MEN JAG ORKAR INTE. Faaaan, jag orkar inte med det här. Bara för att göra allt värre så är det ett helvetes långt tag kvar tills sommaren. Ååh. Sommar. Såg Lindas inlägg med sommarbilder, gud vad taggad jag blev på sommar! Tänk er, vad mycket som kan göras. Man kan göra vad man vill. Åh, jag vill ut på äventyr. Ge mig sommar nu. Jisses...
Aja, idag har jag legat hemma och kollat film, sen packat och tagit mig hem till mamma. Handlat lite och sådär har jag också gjort. Inte själv dåra, men aa ni fattar. Haha...
Har inte världens bästa dag idag, har varit på dåligt humör nästan hela dagen.. Eller det har kommit och gått liksom. Just nu är det inte på topp. Ligger här ensam och saknar. Saknar dig. Aja, skitsamma. Ska ta och kolla lite tv nu, sen bestämma mig för vad jag ska ha på mig imorgon. Man orkar ju inte på morgonen. Haha.. Yeye, puss.
weheartit.com


Alla vet hur jag ska va, men jag vill bara vara jag, just den jag är.

Hej bebos!
Igår blev det inte film och säng direkt faktiskt,
drog med b-rudarna på fest i stälje.
Va lite sådär va, va inte alls taggad, så ja...
Men det va ju bättre än att sitta hemma hela kvällen,
men när jag kom hem tittade jag på Lejonkungen 2 och åt bilar.
Det, mina vänner, är bra grejer.
Höhöhhö.
Aaaa men iallafall.
Idag åkte vi runt elva kanske, in till stan, och gick på Spa hela familyn.
Såå skönt, man känner sig fortfande riktigt avslappnad.
Så det är nice!
Haha..
Imorgon är det studiedag,
och jag vet inte hur jag ska kunna förklara med ord hur glad jag är över det.
Skjuter upp skolstarten efter lovet med en dag till, hur underbart?!?!?! (just for you linda:) LOVE IT!!! Hihi...
Aaaarå, men nu ska jag dra mig, ska äta något, sen är det ju Solsidan och lite senare Wallander som gäller!
Brååå skajt. Höhö, puss på er skitkorvar!

Vi är en, hör ihop, som två träd med samma rot.

Jag kan leva var som helst, om du är där brevid mig.

Jag tycker att en här låten är så himla fin.
Alltså, vacker på riktigt. Disney, dom vet vad dom gör. Jag älskar texten. Så fint. Lyssna, säger bara det. Även om du inte gillar disney. Det är underbart iallafall. En sjujäkla bra film är det också. Favoriten i tell you.
Puss.

Låt de se att kärleken är sann
Den glädje som vi ger varann

Vi vet, att kärleken är stark
Vi kan leva var som helst
Om vi är där tillsammans
Som träd bryter genom mark
Blommorna slår ut
Så når du mig tillslut
Kärleken är stark
Vi vet kärleken är stark


Fullt drag i helgen i tell you!

Igår så var jag hemma, firade elin lite först,
sen kollade jag på Tarzan (favoritfilmen BTW) och åt godis i min ensamhet.
Idag har jag åkt till willys med sofia och fia och köpt mer godis.
Sen satt vi här och lanade, efter fia gått spelade jag och soffan CS i typ 1,5 timme,
och efteråt mådde vi jätteilla.
Nu har jag precis ätit lite pizza, och ska snart äta mitt godis.
Sen blir det film. Seeeegt.. Men aja. Imorgon blir det Spa, skööönt!
Hare fint, pössen på lössen ♥

Ful.

Jag har iiingen jäkla aning om vad han säger, vad det står.
Men jag säger bara en sak. FY SATAN I HELVETET VAD SNYGG!!!
Man dör ju lite. Jisses.

För mitt hjärta slår för det du tror på, vi finns, på samma jord.

Hej bebos!
Igår åkte jag hem till linda,
så hade vi myskväll med dipp och grönsaker, maassooor av bilar och så choklad och cola. Gryyymt om ni frågar mig! Jag vet hur man handlar.. och som jag sa till linda "Det finns inget som heter onödiga kalorier!" Haha you know I'm right. Jaa, och så låg vi och myste med lilla Zaamy, så gosig och söt! Hihi.
Aaaaa men iallafall.
Jag sov hos lindisen, vi hade rosamaraton, inte sjutton kan man slita sig då heller! Neej men skitsamma, vi va här ett tag på dagen, tog lite bilder, sen åkte hon hem igen. Och sen hon åkte, har jag chillat runt lite, och bla. fixat mina naglar! Blev nog helt okej iallafall, eller vad säger ni?
Dåålig bild, men va faaen! Man ser lite iaf. Hehehehe.
Aaaa men nu ska jag ta och smaska i mig det sista av centerrullen jag hittade här hemma (som om det vi åt igår inte va nog.. hehehe) och kolla på Spiderman som går på tv. Hahah, bra jävla film asså. Ha en fin kväller korvar!
PUSS!

Pretty, pretty please, don't you ever feel like you're less than fucking perfect.

Hej korvar!
Idag är det.. onsdag! Och jag njuter bara ännu mer av att vara ledig.. det är så himla skönt att kunna gå upp när man vill, göra vad man vill på dagarna o.s.v... I love it!
Aja, idag iallafall, kom Felicia hit vid typ.. elva kanske. Efter ett någon timmes prat och skvaller drog vi oss ner på stan, och åt, fikade och så köpte jag en present till systern min också. DOCK inte klar, men snart så! Haha.. Nej men det va jättemysigt iallafall, massor av prat och skratt och jaa, gudars vad bra du är fliiis! Så rackarns glad att jag har dig, besta du va.
Neee men aa, kom hem för ett tag sen, och just nu sitter jag och lyssnar musik. Lite senare kommer Linda hit tror jag, sen blir det att vara med dom andra brudarna också, bra skit! Hihi, aja, ska pysa nu! Puss på er.
En svartvit bild på hur jag ser ut idag. PUSS!


Fjädrar.


Kollar runt på lite shopping på netet (bäst på att spara pengar) och hittade en massa fina örhängen med fjädrar... och det är ju så himla snyggt, eller hur ?! Såå ja, här är tre st favoriter, vilka är finast???? Dom första eller har jag fel??? Alla kommenterar hihi, puss på er sötnosar!

Before you met me, I was alright.

Hejellihå,
sitter här i min säng hos papi och äter frukost, rostisar och jordgubbskräm, MUMS! Kräm är sååå himla gott, favoriten! Haha, aja, är inne på mitt fjärde Glee avsnitt nu tror jag, och det är verkligen det bästa som finns. Finns inget som gör mig så glad. Glee är lycka! Satt och böla till det förra avsnittet, bröllop liksom. Ni som känner mig vet att jag är GAAALEN i sånt.. haha så töntig så det finns inte. Men för mig finns nog inget finare. Love it.
Nu sjunger dom Hey Soul Sister, och det är så bra.
Ska sluta skriva nu och bara njuuta. Senare kommer nog cissi hit,
vi hade tänkt spela in lite! Blir skitkul, hadet fint! Pussen.
Don't go breaking my heart.


RSS 2.0