Frisöööören

Hello, sitter hos frissan just nu, dom har just mördat mitt hårt (There's nothing left) o nu håller dom på med Felicias. Är inte alls nöjd med mitt... Usch usch usch. Men det växer ju ut... Suckkk. Aja, nu äter jag godis medans jag väntar på flis, tröstätning you know. Sen ska jag till älskling, myys. Puss hej


Ringa ding dong ching chong

Hej på er! I fredags åt jag sushi till middag (MUMMAA!!) och kollade sen på film med Annica och Elin. I lördags var jag på 18års kalas hos bästa flisan, o jag hade sååå kul! En kväll med massa skratt, lite gråt, mycket god mat och massa sång och dans och prat och allt man kan tänka sig. Jätterolig kväll, och sen sov jag hos älsklingen min så det var perfekt. Igår var jag med Oscar hela dagen, vi gick och köpte godis och kollade på Wallander på kvällen.
.
Så det var min helg mina vänner. Om en månad minus en dag fyller jag arton, wiihoo! Stor flicka nu. Men det är sen, nu är nu och då är då. Och just nu har jag precis städat hela huset och packat alla mina grejer för att åka till mamsen. Ja men tar o rundar av här, hoppas ni haft en lika bra helg som jag hihi. PUSS O HEJ
.
bild från Hanna!

To do this year

Some things to do this year.


Vad är det för en dag..?

Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är FELICIAS artonårsdag, HURRA HURRA HURRA!!

Idag fyller världens finaste Felicia år, så gratta henne gånger tusen! Hon förtjänar det för hon är bäst. Kärlek till dig min fina! <3


Helgen

Hej på er!
I fredags var jag först hos mormor på släktmiddag, sen drog jag o tjejerna en spontanare till Pershagen. Där hamnade vi på fest hos Christoffer, vid fyra ungefär var vi hemma hos mig där vi alla förutom Stina sov. Hade sjukt kul den kvällen, med dans, god dricka, (stundtals) bra musik, trevligt folk och världens finaste vänner. mycket lyckad kväll.

Resten av helgen har jag inte gjort mycket alls. I går; seeeeg dag, hemma o kolla film. Idag; PowerWalk med Elin, övningsköra till Nykvarn, och ja här är jag nu. Dricker té med min pojkvän på vår 8 månaders dag hihi. Nej rundar av här, puss på er!


Innan jag dör

Har sparat massa såna, så kör en härmis på hannis.


Love is all around

Ligger i sängen by My self och bytte precis till trean, lagom till att se slutet på "Love actually". Och slutet är ju det allra bästa med den filmen. Stunden då alla är lyckliga, allt har löst sig, och alla kära förklarar sin kärlek för den den älskar. Åh så fint. Finast är den lilla pojken, snuttekorv<3


"Nytt år, nya möjligheter"

Trots en del krångel på nyårsafton, så är jag faktiskt väldigt väldigt väldigt nöjd. Det tror jag, har att göra med en sak jag faktiskt lärt mig det här året. Att vara glad och tacksam för det, och dem man har. Jag är så lycklig rentav. Lycklig att jag har träffat dom här otroligt underbara människorna jag nu har turen att kalla mina bästa vänner. Lycklig att jag har en otroligt fin familj. Och så lycklig, att jag har träffat min kärlek. Världens bästa kille.

Ja saker har minst sagt förändrats det här året. Que sera, sera säger jag bara. Det som sker det sker. Och ja som sagt, jag är lycklig. Lyckligare än jag någonsin varit faktiskt. Inga hål.

Men tillbaka till nyår då. Jag är jättenöjd med mitt nyår. Det började med världens finaste vänner (dock en saknad av två finisar som inte var med oss). Sjukt god mat, härlig musik, vackra fyverkerier och en nyårskyss från min fina vän hihi. Mot slutet av kvällen träffade jag min älskling, och hos honom sov jag och spenderade det som var kvar av kvällen. Perfekt, eller hur? Ja. Ren och skär lycka.


RSS 2.0