Fredagsmyyys

Hello hello! Igår kom min mysis till mig efter skolan, eller rättare sagt låg han i min säng o gosa när jag kom hem. Då blev jag glad.. hade haft en bajsdag innan, så han gjorde hela min dag där kan man säga. Och några andra filurer som kallas mina vänner. Love dåm. . Ja men ja. Idag iallafall, har jag varit i skolan, och så har jag varit och handlat lite till ikväll och helgen. Sen dess, har jag förberett lite mat, bla. skurit potatis (ska göra kyckling, klyftpotatis och så till middag) och börjat med en äppelpaj som jag tänkte att vi skulle äta som efterätt! Om den blir god alltså, annars får vi käka chips. Fast det gör vi nog ändå.. Haha aja, nu ska jag fortsätta med pajen innan äpplena ruttnar och min älskling tågar in genom dörren! Ha en mysig fredagskväll löverzzzzzzz

Baka baka liten kaka

Helloj!
Kom hem från min pojke för några timmar sen, eller runt tre rättare sagt. Sen dess har jag varit och handlat med min mor inför helgen, och bara tagit det lugnt framför tv:n. Fast just nu håller jag faktiskt på att baka jordgubbemuffinsar, får se hur dom blir! Hoppas på gottis, är riktigt sugen... 

Jaja, ska fortsätta med mitt så får ni fortsätta med ert. Hoppas ni haft en bra dag och får en mysig kväll. Pussis! 


Love will find a way


Let it always be this way, you and me together


Ledig daaag

Hej och hå högt upp i det blå. Sitter hemma hos pojken min, är ledig idag så det är skööönt. Idag vet jag inte vad som står på schemat. Nääe men ska dra mig. Pussis! 

Justee, mitt skolfoto kom igår.. Såhär såg det ut för er som vill veta:


Take theese broken wings and learn to fly

Hej på er
Sitter i skolan nu, har medieproduktion, och ligger lite före, så känner att jag lite tid att ta det lugnt.

Igår kom min älskling till mig vid halv tio, så myste vi och hade det bra. Lite jobbigare att ta sig upp på morgonen, när han ligger kvar där och myser. Då vill man bara stanna hos honom liksom juuu. Jaja, ska åka till honom efter skolan, imorgon slipper jag lämna honom i sängen på morgonen för jag är nämligen ledig. Så sjukt skönt!

Ja men nu ska jag kanske försöka få något gjort här. Kanske. Eller så kollar jag Glee videos. Hihi, pussisar.


Taaaaarzaan ♥♥


All we need is love

Hej på er!
Har inte skrivit något på hela helgen vad jag kan minnas.. men tänkte kika in och bara berätta lite vad jag har gjort den här helgen!
.
Fredag: Som jag skrev då, så hade jag myskväll hemma hos min mor med min fina pojkvän. Vi lagade jättegod mat, hade mysmiddag med levande ljus och grejer, och sen kolla vi på film och bara hade det jättemys.
.
Lördag: Jag och Oscar åkte med hans familj till hans kusin, för att fira att hans moster, kusin och bror fyllt år. Det var jättetrevligt, god mat, trevliga människor, Oscars underbart söta kusinbarn, och så min älskling själv såklart. Efter det åkte vi hem till honom, kollade på "Friends with Benefits" (en riktigt bra film faktiskt) och somnade sedan i varandras armar (det bästa som finns).
.
Söndag: Ja idag vaknade jag upp hos pojkvän, och efter att ha åkt hem och bytt om en snabbis, åkte jag till Wasa-hallen för att se pojkväns innebandy-match. Dom förlora tyvärr, men han va riktigt duktig, som alltid. Bäst är vad han är. Sen ikväll har jag också bakat till min låtsasmors jobb-födelsedags-fika imorgon. Och så har jag packat för att åka till mamsen imorgon. Japp japp.
.
Aaaa, men det är väl ungefär vad jag gjort exakt. Har haft en riktig pojkväns-helg, och det gillar jag. Mycket. Och min fina poudie - ja han älskar jag. Så mycket så ni förstår inte. Hihi. Han är världens bästa. Men nu hörrni, ska jag runda av och ta och kolla runt på internet efter lite fler fina citat. Älskar sånt. Jaja, pusssissar!

Inget stoppar oss nu

HEJ HEJ HEJ
Sitter här hemma hos min fader, lyssnar på gamla godingen Inget Stoppar Oss Nu, som jag faktiskt tycker är väldigt väldigt väldigt bra, glad och såattsäga, upplyftande. Den är svängig helt enkelt!
.
Jaja. Idag efter skolan gick jag ner på stan med Amanda och Felicia, kollade runt i lite affärer, sen köpte jag lite till ikväll - så som dricka och dipp och grönsaker. Ikväll blir det nämligen fredagsmys! Det blir mycket gott, jag och Oscar (jag) ska laga fläskfilé med potatisgratäng och beasås, MMMMM gud vad gott! Det kommer sitta fint. Sen vid sju ska vi kolla på hockeyn på tv också, SSK spelar så ja.. det ska vi se! Med dipp och grönsaker till.. mmmm!
.
Men nu ska jag fixa ngn film att ta med mig till mamma där vi ska ha fredagsmyset ikväll, är sugen på att se senaste Harry Potter filmen som jag inte sett.. Får se! Aja, nu ska jag dra mig! Ha en mysig fredag ♥
.

A star is born

img_2092 (MMS)

Godmorgon! Sitter på bussen mot skolan nu, tänkte bara säga hej, hur mår ni, och så här ser jag ut idag. Idag är det fredag och det gör mig sååå glad. Välkommen helg!


Filmtips: "Upp"

För någon dag sen såg jag för första gången filmen "Upp". Vet att den har funnits ganska länge, men hade av ngn konstig anledning inte sett den än.. Iallafall! Det var helt sjuuuukt, vad bra den var! Helt klart en utav de finaste filmerna jag sett. Alla personer i filmen var så fina, så bra, och allt va bara så fint. Grinade kanske 70% av filmen - fem min in i filmen rann tårarna. Nej, det är verkligen en film jag rekomenderar! På svenska, såklart.
Doggeee ♥

Let's light up the world

img_2133 (MMS)

Hellooo! Imorse blev det knas med mitt alarm, så försov jag mig lite till skolan, så missa lite där. Men hade det mysigt igår med min älskling iallafall, vi kollade på doldisen och hade det jättemys. Love you!  Och ja, idag så, efter skolan har jag bara hunnit äta lite, och tittat tv. Imorgon är det fredag, guuud så skönt! Längtar efter helg och att få sova ut.  Nej, nu ska jag tacka för mig och kanske ta tag i ngt skolarbete. Puss!


All I need is you

Hello there!
Idag har jag gått i skolan och varit duktig. Det var fisk till lunch. Det var gott. Jag förstår ingenting av matten och jag har inte börjat med min uppsats i samhällsvetenskap. Efter skolan tog jag bussen till nykvarn.

Jaa, det var väl min dag hittills sammanfattad lite fint sådär. Vid bussen mötte min fina pojkvän mig med ett paraply, sen gick vi hem till honom och så åt vi och kollade på Solsidan. Nu har han dragit på träning (4 timmar lång...) och jag ligger kvar här i hans säng. Tänkte ta tag i min uppsats, haft typ fyra lektioner och inte ens börjat.. inte bra alls! Så det börjar bli dags o börja nu tycker jag. Jajaa.. har en påse godis (är sjukt osugen på godis men iallafall) och ett äpple (det ska jag äta nu!!!) här i sängen, så jag klarar mig nog. Sen kanske jag tar mig en titt på matten också, om jag är duktig. Och det är jag ju.

Men nu, mina påfåglar, ska jag dra mig. Här kan jag ju inte sitta hela dan. Puss på snuffen!


If only you could see the way you shine



MY LOVE

Photo Courtesy: drewtrinnh

Home sweet home

Äntligen hemma nu! Seen dag i skolan, fast slutade tidigare än vanligt, vid halv fem ungefär. Och har ju dans sista lektionen, och vi var få där, så det va kul. Nu har jag ätit nudlar, och ska snart ta en dusch. Skönt! Ja men det var väl allt, pussis!


Tisdagmorgon

img_5834 (MMS)

Godmorgon! Sitter på mitt rum nu och får i mig lite frukost, ska snart göra mig klar för att gå till bussen. Sjuuuukt trött, vill helst bara ligga kvar i min älskade säng. Aja, ska dra nu! Pussisar!


The smoothieking

img_1761 (MMS)

Jag fick den att fungera!! Magic hands I tell you. Smoothin blev skitgod föressten, hade i lite allt möjligt och det blev faktiskt väldigt gott. Aja, nu ska jag mysa framför tv:n med min smoothie och min far. Puss!


Goderkväller mina ankungar

Hello there! Fint test-mobil-blogg-inlägg förut va? Va va va? Vet att ni tycker det, med bild på mitt monster Tantor också. Söt va? Japp. Menmen, idag gick jag i skolan till ett ungefär iallafall, sen åkte jag hem och åt favoriten ravioli. Så himmelskt gott att jag tror jag dött och hamnat i himlen. Typ. Jäkligt gott är det iallafall! Hähää. Sen så har jag och min kära syster suttit o gråtit av skratt till stand-up-komedi på youtube.. haha ja det va kul det.
.
Aaaa, men annars då? Jovars inte mycket, livet är bra och jag mår bra. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och försöka komma på ett sätt att göra smoothie utan en mixer. Och sen ska jag sova läääänge, för jag har sovmorgon imorgon. Går dock till fem imorgon, men men, efter skolan ska jag hem och så kanske, kanske träffa min poudie på kvällen. Vi får se helt enkelt! Vi går dit vinden blåser som man brukar säga. Ja, men ha en fin kväll, puss på er clownfiskar.
gammal bild på mig och min fula syster, bara för o lätta upp stämningen lite.

hello there

img_9119 (MMS)

hello there


Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Amandas födelsedag HURRA HURRA HURRA

börjar inlägget med ett stort grattis till bästa amanda som fyller år idag!! Grattis gumman!

Ja idag mina vänner, är det söndag, och jag sitter hemma hos min pojkvän och myser. Igår firade vi Amanda med maaaasssaaa fika, tårta, presenter, ballonger och sång. Mycket mysigt! Efter det gick jag hem till Oscar och myste, sen sov jag här. (Om ni av någon konstig anledning skulle undra vad jag gjorde i fredags så gjorde jag ingenting, hade mys med familjen, åt japansk mat, sen kom poudie till mig vid halv två och sov hos mig, hehe).

Idag har jag ingenting planerat, bara ta det lugnt och inte göra någonting tänkte jag. Låter bra, ska sätta igång med det direkt, ching!

Goooodmorning

Godmorgon bibisar!
Gick upp timme "tidigare än jag trodde", och har nu en timme på mig tills min buss går. Så skönt, då hinner jag åta frukost, fixa mat att ta med till skolan (går till fem idag..) och fixa lite annat. Skönt o slippa stressa. Jajaaa, men idag hoppas jag verkligen på att min telefon kommer!!! Ett väldigt tjat om den, jag vet, men jag är jättesugen på den nu hihi... Och sen tror jag att min nuvarande telefon förstår att slutet är nära och är på väg att ge upp.. R.I.P ♥
Men nu ska jag gå ner i köket och sätta på lite musik och fixa frukiiist. Gottis gottis, pussis pussis allaaa, have a nice day ♥

I'll Always Remember You

"I’m so thankful for the moments
so glad I got to know you
The times that we had
I’ll keep like a photograph
And hold you in my heart forever
I’ll always remember you"


You're my favourite song ♥

midsommar 2011 ♥

Only you make me feel this way.

Dominik Hauser – Tangled - I See The Light

Put your arms around me, and then stay there forever.

Har precis kommit hem till min far, packat upp alla kläder osv. ätit lite kräm och tagit det lugnt. Just nu sitter jag vid datan och väntar på att klockan ska bli nio - så jag får veta om min älskling kunde få skjuts hit eller inte efter sin träning. Håller tummarna! Hihi.
Nej men idag har varit en bra dag, förutom, som sagt, att min telefon inte kommit. Men hoppas stenhårt på imorgon!! Mitt fina skal väntar ju.. Snuttis. Bara för att jag är så snäll bjuder jag på några fler finisar från favoritsidan:

LEDSEN.

Min iphone har inte kommit.. det säger nog allt. Kommer den inte imorgon börjar jag grina. Nej men nästan iallafall. Ska ta och messa min poudie så han kan få mig bättre humör. Har iallafall fixat lite nya smycken idag! Men dom får ni inte se hihi. Nej men nu ska jag som sagt messa. Pussisar.

Sunday.

En stor säng, en kanna med blåbärsté, regn mot rutan, Weheartit på datan och Idol på TV. Mysig söndag. Och sen får vi inte glömma, en iphone som förhoppningsvis kommer imorgon, och troligtvis en myskväll med min poudie som väntar imorgon. Life is good.

Will you marry me?

Kolla på hela, jag lovar. Det är så sjukt fint. Tårarna rinner för mig, finaste som finns. Dööööööööööööööör.


Lucky I'm inlove with my bestfriend.

Idag är det lördag, och jag har nog aldrig varit tröttare än jag är idag. Sjukt.
Är iallafall kvar hemma hos Osciir, och snart ska vi äta lunch. Efter det drar jag till Felicia,
först ska vi handla lite grejer till mysiskväll och tacos, sen går vi till henne och fixar iordning lite.
Mysigt mysigt. Jeejee, bara två dagar kvar tills jag får min phone nu skulle jag tro, wiiih.

bara för att; weheartit.com:
Tumblr_lr9uwuobap1r2mogpo1_500_large

Tumblr_lr9umfzrjq1r2mogpo1_500_large

Let me be your wings

Sitter just nu hemma hos min poudie och äter chips och lyssnar på lite Hercules, medans han roar sig med sitt nya NHL spel som jag köpte åt han idag. Så han har suttit klistrad vid det ett tag, men innan det så åt vi pizza och kollade på Idol. Mysigt mysigt. Hoppas på lite mys senare framåt kvällen också. Nej nu ska jag dricka hallonsoda. Pussis!


weheartit.com
Tumblr_lqnax5abdf1qcn4zco1_500_large

Tumblr_lqtyyktbwt1qcxieko1_500_large

Tumblr_lqvd33ktgb1qi718so1_500_large

Hihi ♥

Ååååh var nyss på stan, och fick med mig ett uuuunderbart fint skyddsskal till min kommande iphone. Det är så sjukt fint, jag älskar det. Vanligt, silikon fodral utan mönster eller så, men det är en så fin rosa färg så jag dör. Kommer bli så sjukt fint till min lilla bebis som kommer troligtvis efter helgen. Ååååh ♥ Sen köpte jag en grej till hihi.. men det är en hemlis. Var egentligen pank, men "lånade" lite pengar från mitt sparkonto som jag ska föra tillbaka sen! Behövde verkligen det där skalet iallafall.. min lilla bebis får ju inte bli repig eller sprickig ju ♥
såhär ser det ut ungefär.. men en sjuukt mycket finare färg! Lovar.
.
Snart ska jag iallafall gå och möta min poudie, och överraska honom med en sak. Hihi, pussisar ♥

Everything'll be alright

Helloj
Just nu sitter jag i min säng och försöker hitta på saker för att fördriva tiden fram tills klockan åtta ungefär, då min man slutar. Då åker vi till Nykvarn tillsammans och har mysiskväll ikväll. Det är jag jättesugen på så jag ser verkligen fram emot det. Plus att jag har så tråkigt nu, min iphone har inte heller kommit.. Ledsen becca. Menmen, den lär ju komma efter helgen, så då lär helgen gå långsamt efter som jag väntar på den.. och en långsamtgående helg är ju inte helt fel! Ääääh... Men nu ska jag nog gå och ta en huvudvärkstablett och krypa ner i sängen en stund medans jag väntar.
Pussis

Young Love


Jag Älskar Dig!


4 Månader ♥

You light up my world like nobody else

Hejhejehej!
Idag var det skolfoto, jag vet inte hur det blev, men men, vad gör väl det om hundra år. Slutade tidigare idag, så efter skolan gick jag hem och gjorde våfflor som jag åt med glass och grejer. Skitgott! Sen nu, sitter jag och fixar lite smycken, har beställt hem massa pärlor, kedjor, hängen mm. så gör lite egna grejer! Tycker det är jättekul faktiskt! Hittills, har jag gjort två flätade armband till mig själv, några smågrejer och ett armband/klocka till min mor, och så har jag börjat på två andra grejer. Får se hur det blir.
.
Imorgon skulle jag egentligen gått på Håkan med mina fina vänner, men eftersom jag är rätt pank (dels efter mitt spontana iphone köp, hihi), så ska jag stanna hemma. Som tur va för mig, var min pojkvän också ledig imorgonkväll, så han ska jag umgås och mysa med. Sen på lördag blir det mys/film kväll med massa gott hemma hos Felicia, Myyys! Det ser jag fram emot.
Lite senare ska jag ta tag i min mediakunskapsläxa, men först ska jag nog spela lite sims. Hihi. Pussipuss!
.
mina armband. R för Rebecca och O för Oscar. Hihi.
mammas klocka :)
HIIDÅÅÅÅ

-


Grym låt, underbar video


titta på heeela, jag loovar, så fint

MOVIE LOVE ♥ WEHEARTIT

The Notebook, The Last Song, Romeo & Juliet, The Notebook, Titanic, Love And Other Drugs

Light up the world.

Don't know why, men idag skriver jag som bara den. Förutom på svenska uppsatsen då (ledsen flisan..hehe). Har bara känt mig sugen o skriva liksom, och inte haft något annat för mig (inte så att jag ligger efter i både spanska och matte eller något). Sen the big bomb som släpptes för någon timme sen; min lilla bebis som är på väg! Inte min pojkvän då, utan, ja ni vet! Wieee, är så glad. Som ett litet barn på julafton. Som mig själv på julafton. Hihi.
.
Imorgon är det skola igen, men efter skolan ska jag träffa cecilia! Mucho myso, va ett tag sen vi umgicks hon och jag. Sen lite senare, tar jag mig till Nykvar och kollar på Oscars match. Ska bli kul, för nu har jag sällskap, Felicia
hänger nog på! Kul kul!
,
Men nu ska jag iallafall kolla på Miss Secret Agent på tv, och mysa lite i sängen. Kanske tar mig något gott att äta? Så får det bli! God kväll, jag är Rebecca Sandqvist.

KOM TILL MAMMA ♥

denna lilla bebis blev precis beställd och är på väg hem till mig ♥ I CAN'T WAIT!!

HOME

Nu är jag hemma och jag är lööööök. Dansen va rolig, men nu hostar jag mycket... Jajajaja, nu lyssnar jag glee och tänkte göra lite våfflor till "mellis". Eller lite ravioli? Svårt val. Får äta båda då. Hihihih. Nej lök, nu ska jag duscha. Pussisnussi.
Den här älskar jag. stencoolt ju. Nej men seriöst, bästa.

Ååååh.

sagt det förut och säger det igen, det finns inget finare än kärlek.

"Surround yourself with friends who only call you superstar"

Natasha Bedingfield – Weightless - Less is More Version

Just nu sitter jag och lyssnar på låten ovan, jag gillar den verkligen. Den gör mig glad.
Ja men iallafall, om ungefär en timma börjar jag skolan. Så sjukt skönt med sovmorgon. Mindre skönt att sluta runt fem, men sista lektionen är dans, så det går nog bra. Tänkte ta och fixa en riktigt god frukost nu också, med lite kaffe latte, lite yoghurt och hm.. kanske lagar till något gott också? Får se, har ju gott om tid idag, tillskillnad från alla andra mornar hehe. Men, ville bara titta in, säga godmorgon och kanske tipsa om låten som jag länka där uppe.
Puss
En annan bra låt, med en riktigt fin betydelsefull text: Natasha Bedingfield – Freckles

Hit kan alla komma, det finns plats hos oss. Här är alla man möter, vänner förstås!!

Björnbröder ♥

Igår gjorde jag ingenting alls, för den som vill veta.
Tråkigt, men sent på kvällen kom min fina och sov hos mig,
vilket gjorde mig så glad. Imorse ringde klockan 05.45,
och halv sju började jag jobba. Rätt skönt ändå och jobba så tidigt,
hade det gjort och kunde gå hem och mysa med älsklingen en stund sen
innan han skulle jobba. Sen va jag en jättesnäll flickvän
och fixade frukost på sängen åt honom.
.
Just nu sitter jag hemma själv och väntar på att han ska höra av sig,
och säga att han slutat jobba. Då tar jag mig till nykvarn förmodligen
med honom, för lite söndags mys. Det ser jag fram emot.
Min lilla poudie. Love.
Nej men nu ska jag gå och kissa, för jag håller på o kissa på mig.
Hihi, pussisar!!
jag ville bara att ni ska veta att jag uppskattar er tjejer
sååå himla mycket. Ni gör mig så glad, och får mig att må så bra.  LOVE

Kärlek är så fint


"Men man kan också skrika när man är förbannad. Gråta när det gör ont. Undvika när man inte klarar"


"Once they stop talking to you, they start talking about you"

Hello!
Igår var jag på släktmiddag kan man säga, för att liksom säga "hejdå" till min kusin som ska flytta till australien med sin pojkvän. Jättemysigt och sådär, sen efteråt, så jag åkte hem till min kära boyfriend och myste lite med han framför en skräckfilm. Eller hur säger ni nu, men jo faktiskt. Fast så fort jag fick reda på att det va en skräckis så bytte jag såklart. Hihi.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska upp 05.45 imorgon, så någon jättesen kväll lär det inte bli.. hoppas jag ska kunna träffa någon iallafall! Just nu sitter jag iallafall i oscars säng, han är på jobbet och nu hade jag tänkt äta lite frukost. Pusselipuss!

Tumblr_lq8obirhtn1qgsug7o1_500_large
jag vill bort bort bort bort nu nu nu

RSS 2.0