Nobody looks back on their life and remembers the nights where they got plenty of sleep.

Ååh, vilken bra kväll det var igår!
Efter att ha jobbat satan hela veckan, åkte jag och Felicia hem till Matilda vid elva tiden. Där var det tydligen fest, inte sjutton klagade man! Det var så himla kul, tror den kvällen hade allt; god dricka (kanske lite för mycket av det goda), härligt folk, mycket skratt, djupa samtal om kärlek, grymt bra musik och det allra bästa - dans hela natten lång. Det bästa va, att man märkte inte ens att klockan blev över fyra. Sjukt underbart. Vid femtiden drog vi sen på "efterfest" hos Isgren, där åt vi wienerbröd och pepparkakor, lyssnade på någon som spelade gitarr och fnittrade lite. Klockan 6 tog vi bussen till nykvarn - och därefter började en lång resa hemåt för min del. Haha herregud... Halv nio ungefär låg jag i min säng och sov iallafall. Bra kväll.
Idag har jag bara chillat liksom. Varit med sten på stan och ätit donken, så väääärt. Sen hem till henne, så gjorde jag bananasplits till oss, med hemma gjord kolasås. Mmmmmm.. Så jävla tjock haha. Men det är så det ska va. Sen har jag ätit middag (...) och lite popcorn (.........??). Haha, det ända jag gjort idag är alltså ätit. Och spelat lite sims. Bra lördag i tell you. Näee men nu ska jag bajsa. HEJDÅ
DET HÄR INLÄGGET SKULLE UPP I SÖNDAGS, MEN MITT INTERNET LA AV SÅ JAG BAJSA. Men lägger upp det ändå. puss.

All my life I've been good, but now, I'm thinking what the hell

And I don't really care about,
if you love me, if you hate me,
you can't break me, baby baby

Loving life

Hej fisar!
Dom senaste dagarna, måste jag säga, har varit riktigt bra. I torsdags, var jag på grönalund med några fina brudar (+markus) från min klass. Hade såå himla kul, åkte frittfall tillochmed! Damn, i'm stolt. Åkte massa kul, åt god mat, sockervadd och glass.. toppen dag helt enkelt! Den avslutades helt perfekt med övernattning hos min älskling.
Sen fredag då. Först spelade vi kubb med klassen, mitt lag åkte ut på första matchen.. Men vi fick bullar av våran snälla lärare, så det gjorde ingenting. Efter det, åkte jag, Stina, Emma, Felicia, Amanda och Hanna hem till mig; och solade, badade, hade vattenkrig, åt glass, gick till stranden och badade där och hade det bara jättemys. Efter det myste jag med min sten på kvällen, MYYYS!!
(orkade inte ladda upp bild från dagen - den här passade ändå sååå)
Idag är en seg lördag, so far anyywayy. Har hittills städat mitt rum lite, fixat i min garderob och sådär. Känns ändå rätt skönt o ha det fixat. Senare ska jag dra mig mot Linda, för lite chillmys sådär med några trevliga människor. Sen efter det, sover jag nog hos poudie, massa mys alltså. Blir en lugn helg, men såna behövs ibland också!

1 månad - tiden går fort när man har roligt ♥


Saturday saturday, gotta lägga upp bilder från saturday

Här kommer lite fler bilder, orkar ju inte skriva ngt så lägger bara upp pictures:
myste vid poolen med darling när det va fint väder:
Later that night:
Sådärja, dom bilderna får sammanfatta min lördag! Och idag är det söndag. Jag har rensat jordgubbslandet idag = moneyyyyyyy. Känns bra. Och nu belönar jag mig själv med chips. Känns nästan ännu bättre. Jag ♥ Chips
HA EN FIN KVÄLL! Love

Pictuuureee time!! Studenten for my darling

Lite sent, men här kommer lite bilder från oskars student!

oskars pappa, bror, farmor och flickvään! Hähä hihi

Lite inspiration såhär på kvällskvisten

lookbook.nu




Here comes summer

Igår hade jag en riiiiktigt bra dag måste jag säga. Den började med att jag gick upp, fixade mig och tog bussen till nykvarn. Därefter bar det av till Vackstanäs, och fira min poudie på studenten! Grattis älskling, I'm proud of you! Man blev ju inte lite sugen heller när dom stod där på flaket, sjöng och såg överlyckliga ut, och champagne som sprutade.. jisses.. två år kvar, bara kämpa vidare!!
Sen iallafall, så åkte vi hem till oskarrr igen, och så kom släkten, och vi åt god mat och tårta och grejer. Mycket mysigt! Lekte lite med hans söta små kusinbarn (tror jag det va?) också. Haha så himla gulligt. Krull och allt.
Hihi ♥. Sen efter det mötte jag upp Stina, Emma och Felicia vid ICA, köpte mig lite gott och sen cyklade vi hem till Stajna. Och där hade vi det verkligen så himla bra, ååh vilken bra kväll det blev! Vi spelade "med andra ord" och kubb, flamsade oss, tog fula kort och skrattade en himla massa. Innan alla åkte hem satt vi i soffan, med tända ljus och pratade om kärlek. Så himla mysigt, ni är så fina. Så glad att jag fått lära känna er, kärlek till er!
Ni är så bra! ♥

Vid halvtvå tiden sen, mötte jag upp min boyfriend på centralen, sen sov han hos mig. Perfekt avslut på första riktiga sommardagen för iår! Lovely.
Jaaa och idag då? Har varit med oskar på morgonen, senare med Linda. Vääldigt trevligt. Snart kommer ida hit med corners till mig (hiihih världens besta hest) och myyyser gal1! Värsta mys ju. Just nu i livet känner jag såhär; Love life! Ha det fint, LOVE.

RSS 2.0